Even in my dream, there is always just the two of us.

Annyeong!! Kekeke...^ ^

Macam biasa blog kena tinggal lagi. Tapi takpe hari ni rajin sikit nak mengupdate sebab hari ni takde kelas. Weehoo! Dah 2 minggu berturut takde kelas dari hari Jumaat. Wah heaven ni! Tapi still tak boleh balik rumah sebab dah nak mid-semester exam pulak. Tsskk... Wish me luck okey!

By the way, siapa dah tengok Kim Kyu Jong of SS501 Confession MV? Kalau belum tengok boleh tengok dekat video kat bawah ni. MV ni sebenarnya untuk OST mini drama Superstar yang ada dalam 6-8 episod rasanya. Tak sure lah pulak. Each episod pelakon dia lain-lain. Yang pasti Park Jung Min dengan Kim Hyung Joon dari SS501 pun turut berlakon jugak dalam 2 episod lain. Wooohhh! Can't wait!


And FYI, dalam Superstar ni, Kyu Jong akan berlakon dalam episod 6 bertajuk Never Ending Love. If you watch the MV, you'll see scenes from the drama. Sangat sedih okey MV ni! Masa mula-mula tengok je dah ditayangkan muka pucat si Kyu Jong ni. From the MV also I dah boleh expect dah ending cerita ni macam mana, lagi lah pulak bila dah terjumpa spoiler dekat internet. Don't worry, saya tak lah nak letak spoiler tu kat sini. Dah tak feel lah nak tengok nanti kan. 

Actually lagu Confession ni lagu lama. SS501 pernah rakam lagu ni for their 1st Album-S.T 01 Now. Tapi version Kyu Jong solo ni lagi sweet macam krimer pekat manis tertumpah dalam air teh, berbanding version SS501 dulu. (Eh apa motif air teh? Metafora betul lah kau bulan-bulan puasa ni). Nama lain untuk lagu Confession ni Clumsy Proposal.

Ermm masih ingat lagi tak kisah mimpi saya dengan Kyu Jong ni? Mungkin sebab minggu lepas asyik melayan video ni je siang malam, tiba-tiba je si Kyu Jong ni masuk balik dalam mimpi saya. Kalau haritu dia cakap Bahasa Melayu, kali ni dia dah ada nama Melayu pulak. Hafizudin. Eh? Mana lah dia dapat nama ni kan? Kekeke....^ ^

p/s: Lepas letak status macam title entri ni dekat facebook terus kawan kata kenapa kau jiwang dua tiga hari ni. Eh jiwang kah? Tsskk.....lebih baik letak status jiwang dari letak status emo kan kan? -_-ll

12 comments:

chenta said...

hye nana!

org ni, syasya...tak sangka jumpa blog awak kat sini..kat fb tak perasan plak..hehe

Fay Nana (Cik Fana) said...

oh kite letak link blog je kat FB hehehe!

ken said...

korean lagu ada sedikit emo =P

Fay Nana (Cik Fana) said...

ken: err sikit lahh kann? ehehe tapi i think more to jiwang kot. :P

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

kikikikii...HAFiZuDiN!!!!...wah sudah maju...ada nama melayu...hehehe...nak dwld la MV neyh...weee~~~^-^selmat beistrht d jumaat cik fay...^0^

WZulhilmi said...

Hafizudin??? ntah mmg betul2 in real life ko jatuh hati kat mamat nama ni kut!!

nas said...

buleh pulak nama hafizudin??
hahahhahaha..xde logik tol...
nama kyu jong....
da la tue..nanti ko angau2 lak kat dye..ehehe

Fay Nana (Cik Fana) said...

kelly, wzlhilmi, nas: mimpi tu mainan tidur je. kekekeke ^ ^ takkan la boleh jatuh cinta dgn dia pulak. suka je. hahahaha!

miinah said...

wakaka ..
tak boleh blah ade name melayu ..
lps nie mimpi buka same2 lak ..
parah . parah ..
^^

Hamzah Ian said...

dulu2 org tengok citer industan skrg tngk korea... terbaik.. hehehe

julietANNA said...

woah wajib lah tonton cerita ni pulak nanti kan. haritu baru je lepas tengok "You Are Beautiful", jenuh nak habiskan sebab kelas pack. Hehe >.<

nadia-ady said...

hahahha hafizudin, tak bleh blah nama melayunya. kekekeke

nak mimpi kyu jugak T_T