Thank you!

It has been a month since my birthday, and here I would like to say thanks again to my dear friend and cousin who remember me and wishing me a happy birthday personally, through phone, facebook or twitter. Many, many thanks! :D

This year punya birthday sangat special. why? sebab birthday saya adalah sehari selepas saya punya proposal presentation dan alhamdulillah i can go through my presentation walaupun adalah silly mistake yang saya buat. haha! And and thanks to my lovely housemate for Pizza Hut dan kipas oren tu. XD

Tapi sebenarnya saya nak cerita ini,

I receive this parcel from Nurul today, as a bithday present. yeay!


To Mrs Kim Jaejoong. Haha! Seriously i love it! *fangirrlllll*


with Mr. Kim Jaejoong inside.:)


Thanks! Suka sangat! ^^

I met Nurul once before, tapi sekejap je lepastu terlupa pulak nak ambil gambar. haha. Nurul kalau awak balik JB nanti bagitau saya. mana tau kita boleh plan untuk another meet up? hehe! anyway, thanks again dear! :)


3 comments:

WZ said...

wow! dpt package besday!! =))

UknoWana said...

eh... wana ad wish x b'day Fay? kalo x... Happy Belated b'day (tp rasa2 cam dh wish) hahah... nnt wat LI kt kdh jgn lupa roger ye...

ayumiyoshida said...

bhahahaha. saya tak tau pun anda buat entry tentang ini. epic fail! -__-

btw, kad tu macam comot giler saya gunting mjeje cos saya tak ada gambar dia yang eleok sikit semua mags dah hangkut bawak balik rumah. sobbing.