Random video


video ni direkod kawan saya masa mini project presentation minggu lepas. kelakar sungguh bila tengok balik. bebudak final year batch kitorang ni memang suka benor buat drama. multi-talented katanya. bukan setakat boleh tengok mikroskop, boleh jugak jadi pelakon lepas graduate nanti. hehe! :)

oh ye, first presenter tu sangat nervous. suara pun berubah terus jadi lain macam. mana tak nya, slide persentation pun dapat last minute, tak sempat nak practise. dia pun cakap ikut suka hati dia je. nasib baik la tak tersangkut tengah jalan. -_-"

walaupun kerja semua rushing sampai nak give up pun ada, tapi nasib baiklah lecturer suka dengan produk kitorang. hehe! :)

credit to : cik housemate for the video.

4 comments:

WZ said...

ko kat mana? tukang ckp tu ke?

Kiheee said...

aku pon rasa dia tukang cakap tu jugak.

Fay said...

haha! korg tak perasan ye? hahahaha! yes yg tukang cakap baju oren tu la... :P

ayumiyoshida said...

hahaha. suara tak berubah. oh tahniah btw! :))