Sunday outing.



Having lunch at Kenny Roger's. Percubaan pertama makan di sini. Setelah 23 tahun dibesarkan di muka bumi ini, baru kali pertama saya makan di sini. Biasalah, I memang jarang makan tempat mahal-mahal. /slap self/

Rasa erm..ok lah. Not too bad tapi tak memenuhi citarasa. Might thinking twice kalau nak datang lagi. Ramai orang kata muffin dia sedap, tapi masa makan dia agak kering. Kawan kata dekat cawangan lain rasa dia lagi sedap. Probably, something wrong with this outlet. Where is your manager? Oh, other than that waiter dia semua handsome. Hihihi! :P

 
Watch Real Steel. Ada orang tu tak senang duduk sepanjang tengok cerita ni. Bukan sebab tak best, tapi sebab over-excited! Robot tu bertumbuk dia pun nak ikut bertumbuk jugak!


Shimino Japanese Crepe! Ternampak this colorful dessert booth. Can't help myself to try this. Ada banyak flavour untuk dipilih, and i choose blueberry entah ape entah nama dia. Haha. And yes I LOVE IT! :D

Tau makan saje kan? Tsk tsk. T____T

Then from Times Square to KLCC. Tau berjalan saje kan? Terus lupa 5 case study dekat rumah.



Bought this at Kinokuniya.


seriously? SERIOUSLY? SERIOUSLY???!


KLCC at night. :)

oh ye. earphone yang hilang dah ada pengganti! yeay! lets have fun together baby! :)

3 comments:

WZ said...

pegi tempat makanan memahal ni kena bwk someone yg arif supaya tidak silap memilih makanan. ak dulu2 mkn kenny kuah dia rasa mcm kumbang hitam lenyek. lol hahaha. tp muffin dia!!! RASA NK BUNGKUS SEDOZEN. ak dpt rasakan entry ini adalah entry bahagia with those foods and moovies. humphhh !JELES!

Kiheee said...

last time saya pergi kenny was like when i was 17.. okay dah lama benar rupanya tapi okay la..

owhhh sidney sheldon.. sila baca pastu kan anda akan nightmare! sebab saya kalau bca cerita, terbawa-bawa mimpi sbb terikut sangat kut.. mula la nak mimpi kita dikejar orang! hahaha..

my fav book antara sidney sheldon is bloodline dengan tell me your dreams..

ayumiyoshida said...

sedihnya, saya tak pernah jejakkan kaki dalam keny rogers untuk makan. hanya pernah tumpang cuci tangan sahaja. FML