Protect The Boss

Rupa-rupanya drama Protect The Boss dah on-air sekarang ni. Dah masuk episod 3 pun. Betapa ketinggalannya saya. Sila salahkan tempat kerja saya! haha. Oh he did sing an OST for this drama, and you know what i'm soooo in looooove with it. haha! thanks Nurul for the info. Kalau tidak mungkin lagi ketinggalan saya. well, drama ni nampak macam best. so a must download. lagipun sebab ada jaejoong kan, mestilah saya nak tengok my beloved punya part. hehe. tak kisahlah watak dia apapun, kalau dia bawak watak cleaner toilet pun i tengok jugak asalkan dia adalah Encik Kimjaejoong kesayangan saya. eceh.


I'll protect you. :') 

Ok bye nak pergi kerja hari ni kerja petang. and you know what, tak jadi resign 28hb. I resign 25hb. Sebab? Malas nak kerja dah. Lagipun budak baru tu nak resign awal jugak. hikhikkkk. ;p


3 comments:

ayumiyoshida said...

wey! resign sama! *slap high five!* best kan lagu tu. best best!

WZulhilmi said...

Tu dia fangirl mode sudah mai! ekekek

♥KellY Eun♥ said...

wuhuuuu~~~rating protect the boss tingggggiiiii~~~~>_<. odw dowload. jaejong ensemmm~~~woot2>_<