Random

hi! sorry my dear Lollypop for abandoning u. :( Its no that i'm so busy, tapi masa tidak mengizinkan plus i have too much things too write here sampai tak tau nak tulis yang mana satu dulu. (yelah tu). thank you for those who keep visiting this blog (kalau ada), and for those who following this messy blog. :') 

So whats new? Lepas berheni kerja haritu terus senyap je kan?

Now I'm back too books, lab works and class. haihh. Kalau orang lain dah mengeluh panjang tapi saya rasa eksaited! Mungkin sebab sekarang dah senior? HAHAHA! By the way, i had a lot of fun during holiday. Meet new friends, new crush ehemmm. Did i tell you now i'm in 4th year now? My studies pun dah nak habis. yeay! Tapi tak boleh nak happy happy sangat sebab this year would be the most challenging year kot? *pengsan* Kelas memang tak banyak *happy* but a lot case studies and presentation and basically we need to apply of what we have learn on last 3 years. Bad news, saya dah lupa semua.  No more lecture giving lectures i think kalau ada pun beberapa kelas je. Now kitorang pulak kena bagi lectures. -.- Meet my SV on the 1st day of school and he said we have lots of field work. yeay! So tak payah la masuk lab. hehe. Since sekarang dah jadi senior, i wanted to start something new. Nak belajar rajin-rajin, tamao malas-malas, enjoy the last year of being a student (kalau dapat sambung master dapat enjoy lagi jadi student *pray hard*) and graduate on time InsyaAllah.

Semester baru ni saya dapat rumah baru! Kali ini di tingkat 14 pulak. Amazing sungguh untuk orang yang gayat pada ketinggian macam saya ni boleh duduk di tingkat 14 sedangkan nak turun dari escalator pun kadang-kadang menggigil rasanya. Rumah baru ni berbeza sungguh dengan rumah lama di tingkat 9 sebab tak panas! Sebab rumah lama menghadap matahari naik, kalau tengah hari masyaAllah panasnya memang serupa duduk dalam oven. (ini baru je panas dunia, panas akhirat nanti tak tau la macam mana) Tapi bila dah duduk tingkat 14 ni tak dapat la nak skodeng jiran depan rumah lagi tsk tsk (hamboii kau gatal kemain /slap hersef/)

Tapi tak seronoknya on the first day of class je dengar khabar elaun kena tahan. on the FIRST DAY OF CLASS ye! Sabar je la wahai hati. Katenye nak have fun sangat lah ye? Idok la nampak gayanya.And i think a lot more bad news or good news will come after this.



3 comments:

WZulhilmi said...

lamanya bercuti ya. sebulan. kah kah kah. welcome back!! *letup confetti*

unieMARKS :) said...

takpa cari mangsa skodeng yang baru. wuhu!

ayumiyoshida said...

yeahhh! fighting geng final year! XD