Suka, suka, suka!

Manager janji nak belanja makan bila kerja yang dia mintak tolong tu dah siap. (Terus bukak menu cari menu yang paling mahal) ;p Kerja apa? Itu lain kali kita cerita lah. Oh ya, sekarang ni saya tengah buat part-time dekat kopitiam. Boleh tahan la, walaupun penat. Tapi yang best makan free. Teehee. :)

TAPI yang tak best nya takde cuti on weekends. So maknanya tak dapat la nak keluar bersosial dengan kawan-kawan. Huwaaa, nak tengok transformers! *stress sambil gigit jari. tarik rambut nanti rambut botak pulak*

p/s: tak sempat lagi nak buat cabaran-cabaran tu. balik kerja selalu dah nampak katil je. kalau tak pun terleka tengok movie. ;p



5 comments:

Umie Nadhirah said...

makan ape je tu yerk? hihihihi

WZulhilmi said...

amboi lepas bekerjaya blog dilupakan sama sekali. lol.

fhmk-- said...

busy sungguh sisfay HAHA :D

Nadia501 said...

saya tahu kerja apa! hehehe

ayumiyoshida said...

hai amoi kopitiam. mai hantar saya kopi sama nasi lemak satu! haha