Saya.............



NAK EXAM TAK LAMA LAGI

so there will be no updates from me sampai 27 April (kot) Yela kononjelah tu. selalunya tak lama dia cakap macam ni lepastu 2 entri dia nak post 1 hari. hahaha. *hmm mungkin kita boleh uji teknik autopost ye tak?*

ok dah-dah.


reminder for me (sebab selaluu bukak blog, so bila nampak tarikh-tarikh penting ni baru tersedar diri sendiri so boleh cepat-cepat tekan pangkah merah pergi study. -_-")
11/04 - Biostatistik Gunaan
14/04 - Biologi Molekular Lanjutan
18/04 - Hematologi Lanjutan & Toksikologi (IDK why they must combine this 2 killer paper in one day.)
25/04 - Patofisiologi (and why this paper dapat gap seminggu after that 2 killer paper?)
27/04 - Proses Teknologi Industri Kesihatan

wish me luck people. cehcehceh.

:D


bye.

DAH HABIS DAH!! YEAY!

11 comments:

WZulhilmi said...

gud luck!!

Atheera said...

good luck exam ye!

ayumiyoshida said...

wah good luck good luck!

all the best!

'Izzati said...

all the best! aja aja fightingggg!

Rina Rossoneri said...

Ganbatte!
paling benci kena exam 2 papers in one day!

Raji berkata said...

ala lama lagi weh
rilek2 =.=
jk jk
bgus study awal2 supaya xstress dikala nk exam nnti
hohoho wish u best of luck~

kema said...

goodluck cikfana :)

si cebbie cholet said...

haa....jangan melopong lopong...


stadi!

nas said...

huiii fay nana! dah berbolan2 lama aku xsinggah blog ni.. hehehe
rindu la kat blog nih :P

nourelcahaya said...

good luck cik fay

~Nabilah~ said...

gud luck k... :)