Proud of him


Can you see the red ocean?

Yes, I'm proud of you Mr. Director Kim/ King Sajangnim. You can sing, you can dance, you can act, you can compose and now you can be a DIRECTOR. Super wow.

Ini konsert dekat Thailand my beloved Mr.Kim ni la director nya. Siapa sangka orang yang sengal-sengal ubi macam dia ni, yang selalu buat NG kalau dekat set dan mungkin buat encik-encik director lain naik angin boleh buat konsert macam ni. I'm amaze. I hope one day I can be just like you. Bila tengok dia rasa semangat nak berjaya jugak. Because I know, permulaan dia nak berjaya ni susah sebenarnya. if you are a true Cassiopeian you will know. Walaupun banyak rintangan (dengan kes lawsuit dia dengan SME yang tak sudah-sudah, hey Encik SME curse you! poyo lah kau emo tiba-tiba) but still, dia tak give up and still berusaha untuk buat yang terbaik. Which is sesuatu yang sangat berbeza dengan saya. -_-"

no matter who you are, where you came from, what you have, you can succeed if you have the spirit and determination
Anyway congrats Mr. Kim. Sekarang awak dah success bila awak nak datang meminang saya ni? HAHAHAHA!

3 comments:

WZulhilmi said...

wow!cantik lah concert nih.. Ni klu jual secara sampingan kat sini ni boleh dpt untung ni. LOL!

ayumiyoshida said...

stage dia cantik smart kan? dia orang kata mesra penonton lagi. dekat dengan fans! daebak kim jae joong!

Raji berkata said...

woahhh mmg merah abis lah o.O
hebat btol concert nih
hak2