Jom main tembak-tembak jom.


Sarang tebuan jangan dijolok. Nanti tak pasal-pasal dia bertukar jadi godzila, tak huru-hara dunia?

Okey bye.

p/s: Director KIM sekrang dekat Thailand. Rasa nak pergi sana kidnap dia. :D


4 comments:

WZulhilmi said...

kenapa panggil dia director??? Kat thailand ke skrg. apa lagi fay peluang keemasan!!! Go grab it. LOL!

Fay said...

sebab dia sekarang dah jadi director. konsert dia nanti pun dia yg direct. bangga betul dengan cik abang sorang ni.

:D

ayumiyoshida said...

fay, saya suka pembunuh poetic tapi sebenarnya berperangai psychotic ni. haha. macam vampire la dia. bila korea nak buat siri vampire? dan sila latak dia. kalau elatak orang lain, saya boikot industri korea. haha

@WZulhilmi mmg peluang keemasan. tp nak grab pun kena bawak emas la. kah2.

Raji berkata said...

director Kim?
dlm cter secret garden ke?
hahaha