Fuh fuhhh

omegee. saya tengah susah hati ni. banyak sangat kerja sampai tak tau yang mana nak kena buat dulu. masa-masa macam ni la terasa nak upah sorang personal assistant, tolong saya susun jadual kerja saya yang dah tak berapa nak organize dah ni. Hidup saya dah makin serabut je dah ni. haihh. ish kamu ni Fay ape je lah, cubalah terus buat kan cepat siap.

Tadi petang hujan lebat gila, dengan petir berdentum-dentum. Ingatkan balik dari kelas tadi nak pergi Times sekejap nak release tension kononnya. Dari pagi tadi saya tak dapat nak tumpu dalam kelas. Lecturer pulak hari ni macam tau-tau je saya banyak berkhayal suka pulak diorang nak aim saya hari ni. tsskk. Tapi  ialah kita merancang tuhan yang menetukan, dah hujan nampaknya terpaksa la batalkan hasrat nak keluar tu. isk stress.

Oh ye tadi dalam kelas hampir-hampir je saya nak jatuh dari stage. Entah macam mana saya terlupa stage tu tinggi, saya pulak main redah je. Nampak sangat fikiran dah sangat serabut ni. Kasut pulak masa tu agak tinggi kalau tersalah landing tadi agak-agaknya dah bertongkat saya lepas ni. Kalau saya jatuh ada Encik Kim Jaejoong tolong sambut takpe jugak la. LOL. Asdfghjkl tak boleh blah betul punya imaginasi.

Esok pulak takde elektrik dari pukul 11 pagi sampai petang. omegee. kelas esok pukul 2 baru start. baru ingat nak siapkan kerja haihh. nampaknya takde maknya lah. takpelah esok takde elektrik tu saya cuba lah study sikit-sikit. Isk tapi panas susah la nak study tak senang duduk punya nanti. Aishh banyak pulak songeh nye cik yeoja sorang ni.




"Kim~~suhanmoo keobugiwa durumi samcheongabja Dong Bang Sak Chichigapo Sarisarisaenta Woriwori Saepeurika Moodoosella gureumi heorikaein dambyeorak seosaengwonae goyangyi badookineun Doldolri."



3 comments:

ayumiyoshida said...

bahayanya dia sampai nak jatuh2 sekali hah. susah gitu. hati2 ya cik Fay. xD

WZulhilmi said...

hurm... part last sekali satu habuk pun ak tak paham.. btw hwaiting!!

Raji berkata said...

bertenang2 tarik nafas dalam2