Hai.

Oh hai semua. Soorry lately memang jarang nak update. Bukan apa, sekarang ni banyak kerja gilerrr. Semua menimbun nak kena siapkan. lepas satu siap, sepuluh mari. Belum cakap lagi nota yang bertimbun-timbun tak sentuh lagi. Orang lain punya nota dah berwarna-warni dengan highlight saya punya macam nota yang baru print. Pfft.  Haish. -_-" Takpe-takpe. BRING IT ON BABY! Ceh ceh. Minggu depan pulak exam. Baca pun macam nak tak nak je lekat dalam kepala. Baca tajuk ni, tajuk yang tu lupa. Kejap lagi ulang balik tajuk yang tu, tajuk yang ni pulak lupaaa. Phew.

Okey la enough babbling. ^ ^

Sekarang ni saya jarang sikit online. Sebab tu tak update-update. Banyaaakkkk benda nak cerita tapi tu tunggu dulu lah. Let me settle with all this stuff first. Study kan lebih penting. Teehee. Kalau saya start online memang semua kerja tak menjadi. Memang SoMalaysian betul. :P

Nak sambung tengok anime. Bye!

*mana janji nak buat kerjanya?*

3 comments:

syufaa said...

hehe..janji melayu mmg cmtu.. :P

♥KellY Eun♥ said...

hahaha, tengok anime pula~~~~~kekeke

ayumiyoshida said...

high five! samalah kita,, dah mula sibuk macam apa, dulu sibuk versi warm up, sekarang mmg dah kena berlari 120km/j, kalau terkedek2 macam saya ni, 1 siap 10 jatuh dari langit. haihh. TT