Tersembuq ayaq

Tu diaaa, baru je cakap nak kurangkan online nak fokus pada kerja (kononnya lah), sekali bukak Youtube tengok matluthfi dah upload video baru lah! *teruja* Terus buku letak tepi, nota pun cuma pandang-pandang, jeling-jeling je. Eh tipu je la.



Oh sumpah lawak. Sampai saya gelak sorang-sorang dekat ruang tamu tak ingat dunia. Kalau housemate semua tengok mesti depa semua geleng kepala. Tension sangat kerja banyak agaknya sampai gelak sorang-sorang. Hehe. Itulah, bila tensen sangat dengan kerja-kerja yang banyak ni selalunya video-video dia ni lah yang jadi pilihan saya nak hilangkan tensen tu selain dari tengok movie/drama atau tengok video Jaejoong yang entah berapa ratus kali ulang tu. Teehee. 


Oh part yang ayaq tersembuq tu memang terbaik. Saya sendiri pun hampir tersembuq ayaq dibuatnya. LOL!
*cheh cheh tetiba je la kan slang kedah nak masuk padahal cuma tau sepatah dua kata je*


Bila tengok video ni kan, teringat pulak pasal pilihan raya kampus (PRK) haritu. Huh. Dah lepas PRK pun masih nak berperang lagi. Kita tak boleh nak paksa orang nak undi tu, undi ni. people might force you to join them, tapi hak mengundi tu kan hak milik setiap insan. Lepastu jangan pulak nak kata pengkhianat la apelah. Haihh -_-"


Oh ohhhh dalam video ni pun ada Anwar Hadi jugaaakkk. 
TUUUU DIAAA ANWAD HADIIII!


*anwad hadi? LOLOLOLOLOL!*


okeylah, cheq nak pi sambung study naa.
*LOL nak jugak slang kedah dia padahal berterabur*



3 comments:

WZulhilmi said...

aku managed tgk video dia yg lepas dlm 50 saat je. lps tu line terus lembap nk mampus. tapi right now aku gila suka dgn afiqsays. LOL! smpai tgh tunggu bas pun boleh sengih sorang teringat scene dia yg lawak.

tqah.y said...

tqah dah tengok video dia yang ni.memang best! yang part anwad hadi tu memang terbaik.sama je style diorang. :D

Raji berkata said...

hahaha klakar gak matlutfi nih ;D
siap ad anwar hadi lgi dlm tuh
and sempat promote application iphone juga tu =.="