Keep Your Head Down

Wahh hari ni saya ada banyakkk kerja. Tadi tengah hari lepas rehat saya dapat tau yang lecturer saya nak report eksekutif bagi 4 makmal yang saya pergi ni panjangnya tak lebih dari 200 muka surat. Ohmygoooddddd~ belum apa-apa memang saya dah collapse kat situ dah. Daripada demam dah baik, terus terasa macam nampak bintang atas kepala. Tsk.

 

Oh hari ni jugak abang-abang HoMin kita dah buat comeback yawww~ *throw confetti* Diorang still lagi guna nama TVXQ/DBSK tapi macam janggal la pulak nak sebut TVXQ sebab TVXQ means HoMin + JYJ. Hmm, comeback diorang ni memang dinanti-nantikan. Yelah abang-abang JYJ kita ni dah sibuk promote album sampai oversea diorang ni dok senyap je macam takde khabar berita. Lagu terbaru diorang ni kedengarannya agak manly sikit, memang lain dari konsep biasa TVXQ yang dulu. So far saya dengar okey jer la walaupun agak janggal sebab takde suara Jaejoong as the lead vocal dengan Junsu punya vocal sekali. 

Wana sekarang ni mesti tengah dup dap dup dap nak tengok comeback kat music bank Jumaat nanti. BWAHAHAHA. I know, U-know la wana.. hehehe. 

Haishh. HoMin, Homin jugak. I should keep my jari jalan lah. Huhu. Ni pun taip ni laju-laju sebab excited sangat abang-abang HoMin ni keluar single. Sampai terlupa malam ni dateline nak hantar gambar. Wuwuwu. Tengah-tengah bernyanyi berseloka, sekali terngiang-ngiang "I'm waiting for your e-mail Nana" Woahh terus kelam-kabut cari gambar semua. Nasib baik tak jatuh kerusi.

P/s: abang-abang JYJ pun nak comeback jugak tak lami lagi yaww~ akak tengah excited gilewww ni. :D


5 comments:

rossoneri said...

oh moooooooooo banyak tu bintang, hehehe...
oh panggil HoMin ek,berdua je,mcm kesian je,sikit sgt..

WZulhilmi said...

mmg pelik weh! Sbeut tvxq tapi 2 org? Macam sunyi gila.. wakakaka.. apsal ak tak excited nk dgr? berbezawaktu diorg berlima dulu. Tak pe lah jumping jumping up!

_fahakyu_ said...

lagu tu cam lagu hey! dont bring my down. keep your head down. down down down down down~ haha!

Raji berkata said...

ak dh tgk official videoclip der lagu yg ni ;P
stylo owh dorg joget
berasap2 lagi xD
hak2

ayumiyoshida said...

kenapa saya rasa start2 why (keep your head down) mcm super junior. (haha, saya je kut rasa cm tu )bila dgr suara changmin baru macam, oh ini mereka, separuh tvxq. haha. Saya suka How Can I dlm album ni, err lagu mcm tu baru rasa mcm tvxq. okay tvxq separuh.

*high five* pening lalat. tahun 3 mmg macam tu agaknya. oww tahun 4 pulak nti. fufu~