Sempena cuti ni, cuti lah dulu.

Woahh woahhh. Ibarat lemas diberikan CPR. Begitulah yang dirasakan  sekarang ni. Tak sangka  sebenarnya esok cuti yeay yeay! Finalllyyy i can have some rest. So terima kasih banyak-banyak la kepada Team bola sepak Malaysia especially to khairul Fahmi, I lap you so much la. *tetiba la pulak ye kau Fay. Even tho I didn't watch the match yesterday, saya still support korang dari belakang. Dengar orang yang tengok bola dekat warung belakan rumah bersorak, saya pun ikut sorak jugak tapi dalam hati je lah. Tapi apekebenda yang di sorakkan pun tak tau lah pulak kan, sebab saya tak tengok pun match tu. Jangan-jangan masa Indonesia score tu pun saye dok sorak sekali tak? *gulp

Hahaha~ macam pelik bila saya bercerita pasal bola, sebab actually saya tak minat bola punnn. So saya tak kisah sangat pun sape yang menang pun semalam. Teehee. tapi sebb malaysia dah menang, PM pun dah bagi cuti, jadi cuti je lah. I have no complaint about that. 

Sebenarnya tak sangka pulak dapat cuti. Sebab sekarang ni kan saya tengah buat attachment dekat hospital. Hospital manalah tutup kan. Kalau disuruh kerja, kenalah kerja nak buat macam mana kan. Tapi dah nasib saya, dapat cuti apa lagi cuti jer la. hahaha~ kesian ada brader MLT tu mungkin kena kerja esok. Tapi dia lagi sukaaa sebab dapat duit lebih. Woahh. Memang respek habis dengan brader tu, cuti pun sanggup kerja. Bukan macam saya baru pergi posting satu hari dah komplen macam-macam. pfft~

Lagipun saya tak habis satu lagi rotation dekat mikrobiology unit ni, so risau jugak sekarang ni sebab ada kuiz lepas habis sebulan attachment ni. Haishhh. Minggu depan dah kena pergi unit lain. Waaa~ macam sekejap je kat unit mikrobiologi ni. Dah rasa best dah walaupun mula-mula dulu merungut sebab kena pergi unit ni yang first sekali. -.-" 




5 comments:

ayumiyoshida said...

good luck!
sya pun tak tau ada cuti. nasib masa lecture semalam ada lecturer yang mention sal cuti. hehe

syufaa said...

haha..saye sgt xterase cuti..uhuu =_="

WZulhilmi said...

Kan bagus kalau cuti ni next week.. hampeh!

Raji berkata said...

syg gle ak mmg cuti minggu tu
so xdapat nk rasa nikmat cuti sehari tu T____T

Anonymous said...

Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if
you get a lot of spam remarks? If so how do you protect against it, any
plugin or anything you can advise? I get so much lately it's driving me insane so any help is very much appreciated.

Feel free to visit my blog ... visit the next web page