Hello, hello

This is a quick update. Dah lama dah tak buat tag. Ada je yang bagi, tapi atas kekangan masa (kekangan masa la sangat). Dasar si Fay la kan, kadang-kadang suka-suka hati dia je tinggal blog dia seminggu. Dia pulak pergi berseronok tak ingat dunia. Bila emosi mula la menulis yang emosi bagai. Dah namanya blog kan. Mana lagi tempat nak meluahkan perasaan. -_-"

1st tag from Atheera. Thanks for tagging me. Banyak yang dia tag rasanya tapi tak terbuat-buat. Mianhee. A-Z tag. Just write what came across in my mind. Woahh!

A- Adik saya tengah tengok cerita hantu sekarang. Boleh dengar suara orang jerit-jerit? Saya? Dok dalam bilik la takut nak tengok. =.=
B- Broadband saya dah hampir reach the limit. Thanks to my sis. =.=
C- Cuba bayangkan macam mana nak survive dengan kelajuan internet yng mungkin slow dua, tiga hari ni.
D- Dalam hati sabar je lah.
E- Esok malam nak tengok Sungkyunkwan Scandal dekat KBSW
F- For You It's Separation, To Me It's Waiting. Suka sangat lagu ni. Sebab Jaejoong yang nyanyi. :D.
G- Go staright don't belok-belok. (Eh? Takde kene mengena rasanya)
H- Hari-hari makan, tidur, makan, tidur.
I- Is thinking to buy an external hardisk? Any suggestion?
J- Jaejoong!
K- Kim Jaejoong! (Kau ni sempat jer lah ye Fay?)
L- Lusa ada QTI test. =.=
M- Micky dah start cheesy dalam Sungkyunkwan Scandal tadi. Aigooo~ kelakar je tengok.
N- Nana nama panggilan di dunia nyata. -_-
O- OMG! Dengar suara jerit-jerit dekat tv sekarang ni! Tak nak keluar bilik la!
P- Pening dengan masalah negara. Tak sangka kau ambik kisah pasal politik rupanya.
Q- Que haidar? Nampak letter Q teringat Que haidar
R- Result keluar Jumaat ni. Haruslah dup dap dup dap sekarang.
S-Song Joon Ki. Suka sangat dia dalam Sungkyunkwan Scandal
T- TVXQ.
U- UKM. Dah nak balik UKM dah tak lama lagi.
V- Voldermot??
W- Wah, dah tak dengar suara orang jerit-jerit lagi.
X- Xiah Junsu. Tapi minat jaejoong lagi. Sorry Mr. Dolphin
Y- Yap Yah Yun apa yang kau nak YM tadi? 
Z- Zzzzz.
DONE! Phewww...

*****

Another tag from A.D.A.M

1. Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan bagi specific nama makanan tersebut
KFC, McDonald, Pizza Hut 

2. Dua Jenis air yang korang suka
Skyjuice, Orang Juice.

3. Whic type of food yang korang suka. Pilih tiga
Malay, Chinese, Italian.

4. Apakah makanan yang korang paling expert masak? dalam kata lain tak yah tengok resepi tp at the same time bile org lain rasa die akan ckp "wah"! giler sedap
Masak nasi.

5. Semahal mana korang bayar untuk makanan korang ?
Depends.

6. Beri nama restoran favorite dan apa makanan kat si tu paling sedap ?
Entah.

7. Ayam, kambing,lembu,itik,burung puyuh,burung wak2,rusa,landak,merpati,ayam denak. mana satu yang korang suka?? kalau korang ada suka yg lain aku xlist, bagitau je la..
Kucing

8. Restaurant / cafe pertama korang dating bersama pasangan anda? dan mkn/mnuman apa??kalau korang ingat la,,
Takde. -_-

9. Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? kenapa?
Makanan yang pedas-pedas. Sebab jae suka spicy food.

10. Kalau pergi umah orang, korang berharap org tue hidang apa?
Hidang air cukup.

11. Makanan yang korang memang xblh nak telan langsung, samada x sedap/tekak korang kembang.
Tempe

12. Menu hari raya yang paling disukai..
Makanan yang dihidang atas meja lah. 

13. jajan/cekedes favorite ?
Cadburry chocolate

14. Beri 2 makanan yang korang masak yang korang suka
telur mata, telur dadar

15. Makanan paling pedas yang pernah korang rasa.. sapa masak ?
Nasi goreng yang cousin masak

16. Korang kalau jumpa org yg tag ni, apa agaknya korang nak hidang/ belanja?
Dia la belanja sebab suruh orang buat tag ni.

17. Sila tag 5 org n paksa mereka buat tag ini...
-_-"

Oh kepada semua umat islam,

Salam Maal Hijrah!
 
 

10 comments:

alinac lover said...

salam maal hijrah ek~

_fahakyu_ said...

eh org johor kne pndai makan tempe la hahaha XDD salam maal hijrah sis,,

rossoneri said...

lol all jaejoong

intansyazana said...

am i the only person who sing "Hello~ Hello~" SHINee when I see the word hello hello?

A.D.A.M. said...

hahahahaha. (sengih2 buat muka cute ala2 junsu)

Fakhrur Razi berkata said...

hahahah
slamat nama org korea pelik2 =.=
boleh penuh alphabets tuh
XD

salam maal hijrah juga ;D

ayumiyoshida said...

salam maal hijrah cik johorian yang tak makan tempe. huhu. xD

WZulhilmi said...

Rajin ya buat tag. aku tak terbuat2 lagi. - -"

Salam maal hijrah!

p/s: jaejoong aje! dgn aku2 pun terpsycho sekali! - -"

Fay said...

salam maal hijrah semua!

@faha: so maknanya saya bukan org johor tulen la ye?

@rossoneri: penat nak penuhkan alphabet tu

@intansyazana: i used the SHINee songs title. :P

@ADAM: ouhh junsu-ya!

@Fakhrur razi: haha nasib baik. penat nak penuhkan tu.

@ayumiyoshida: yes, saya johorian yg pelik

@WZulhilmi: LOL!

syufaa said...

hikhik..bgus! melangsaikan utang piutang yg ade!!