Lies for the sake of friendship.

Everyone do that. Sebab takut hilang kawan kan? Sebab takut kawan kecik hati kalau kita terlalu straight forward kat dia. Celah mana nye lah yang kata ikhlas bila berkawan tu kan? IDK.

HAHAHA!

Tipulah kalau aku tak pernah buat macam tu. Selalu je kot. Inilah yang dinamakan menjaga hati. Last-last hati sendiri yang terluka. Pernah jugak aku cuba jadi straight forward. Ala..staright forward pun bukannya macam sampai aku mengata yang buruk-buruk depan orang pun. Aku belum sampai jahat sangat nak buat macam tu. Tapi last-last apa yang aku dapat? You can guess yourself. -_-

I'm nice isn't? Ramai cakap macam tu (haa yang ni aku tak tau lah tipu atau betul, statistik ciptaan sendiri menyatakan macam penipuan juga) ahahaha. Tapi aku tak nafikan ada sesetengah benda tu kita tak boleh nak straight forward sangat. Kena jugak menipu sekali sekala demi kebaikan kawan tu sendiri. Kan? :D

Ada yang emo ke bila baca entri aku ni? Dah-dah jangan nak perasan. Aku tak tuju kat sape-sape pun. Nanti ada pulak yang gedik-gedik nak terasa tak bertempat. Orang macam ni memang mengundang bengang aku je nanti.

Motif sebenar kat sini aku nak cakap gambar Kyujong tu sangat comel. HAHAHAHA~

p/s: Oh i hate this kesan pembawaan exam. padanlah jerawat banyak je tumbuh kat muka. not good not good.



6 comments:

WZulhilmi said...

kenapa dgn mulut laki tu!! Hahaha... Ni dh sindrom emo akibat exam dh ni.. semau entry ber'emo2'..

Fay Nana (Cik Fana) said...

parah betul tekanan exam niii.

*mulut dia antara nak tak nak senyum* hahahaha

kema said...

tp nmpk cm xbetol lak rupanya...cm mamat senget!!hehe~

fana,kema pn menjaga hati org smpai diri sendri yg sakit....

Fay Nana (Cik Fana) said...

sebab rasa macam tu lah. senget. erk?

myfishy said...

same gak ah situasi ko ngn aku fay..sobs..

aku pom like kyujong^^,

haehae..

Nana Jae said...

wawawa..welkem to the club kyujong lover. lalala~