Jiwa kacau

I'm sorry, memang dua tiga hari lepas agak emo. Kesan pembawaan exam kan. Hormon tak stabil jiwa jadi kacau. So don't worry guys I'm still at my normal state (for the time being). Bertambah-tambah jiwa kacau bila lagu ni pulak diguna sebagai background music masa study.

 

Lagu yang di dedicate untuk Yunho dengan Changmin. Sedih okey. Tengok je video ni dah bergenang dah air mata. Dengan emosi tak stabilnya gugur sudah air mata seorang gadis. Cehcehceh hiperbola sungguh. I got the clearer version of this video bila tengok rasa macam diorang ni buat konsert live depan mata. Terubat jugak hati tak dapat pergi JYJ SHOWCASE haritu. Dah dah mana yang tak sedih bila dengar lagu ni tak payah nak hentak-hentak keyboard. Mana yang tak suka pun boleh tekan pause.

Sebab menyebab kenapa jiwa sangat kacau sekarang bukn sebab exam je. Sebab tekanan lama sangat tak balik rumah. Oh I miss everything yang dekat rumah. Freinds, my mom's cook, etc etc. Senang cerita homesick la katakan. Bertambah-tambah tekanan bila dapat tau kena balik seminggu lebih lambat lepas holiday sebab ada aktiviti! Demmit demmit grr~ Dah lah raya haji nanti tak balih rumah. Dalam fikiran korang "Ek eleh raya haji je kan? Buat apa nak kecoh". Dilema aku apa korang tau?

Plus rasa macam bebanan untuk final ni berat sangat. I don't do very well as I expected masa midterm haritu, tak tau final ni boleh cover ke tak midterm yang sumpah kelaut. Tssk

So demi meng-cover result midterm haritu, I buat satu perubahan drastik meng-zombified diri sendiri. Baca nota tak hirau keadaan sekeliling, orang keluar masuk bilik tak sedar. Bukak volume mp3 kuat-kuat konon tak nak konsentrasi diganggu dengan suara-suara rakan-rakan, menghadapa nota, buku 24 jam sampai rambut serabai makan tak lalu, mandi tak basah etc etc. I guess its totally give the effect to me. Gahh. 

When this is going to end?

p/s: another whining from student yang nak exam. masa ni memang menyesal habis kenapa lah tak study awal-awal hari tu. setiap sem buat azam sama, bertahan sebulan tu memang dah cukup bagus la. haihh






4 comments:

ArifmoraleS said...

jiwa kacau kene dengar lagu korea..baru dapat momentum balik:)

WZulhilmi said...

Hwaiting!!! :D.. aku pun tgh nk struggle cover test2 yang lepas.. T___T...

UknoWana said...

rilek la fay... lumrah bercinta...eh.. lumrah perantau... kdg2 rindu... apa2 hal pon best of luck!

Nana Jae said...

Arifmorales: dah hari2 dgr. -_-

Wzulhilmi: same lah. haishhh

Uknowana: bercinta awww! ok2 thankyu best of luck to you too!