That's is it.

Ever heard the word of misinterpretation? Fine kalau tak pernah dengar atau tak pernah tau cuba cari google translator. Well I cannot guarantee u can get accurate meaning there, sebab penglaman lepas-lepas bila guna I got totally ridiculous dan tak masuk akal punya makna. Sigh.

Seriously I know, I'm a little bit annoying. Bukan sikit banyak kot. Fine if u cannot tahan dengan my mood-swing, my attitude or whatsoever. Life is full of annoying people kan? Yeah include me in the list. My name would be on TOP I'm sure. Wanna be on top? Haha tiba-tiba masuk tagline ANTM. Eh? Yeke?

Lately apa yang aku tulis semua nak emo. Haih. Sape ada drum set? Nak bagi ketuk kepala ni sikit. The thing I wrote tu pun bukan untuk korang or sesiapa je yang termasuk blog ni. Yang sensitif cepat benor terasa ni kenapa? Fine if u cannot accept it. People around me bukan sikit, banyak kot. So it's not necessarily about you. If it is about you dengan terang lagi bersuluhnya kot aku tujukan untuk korang.

Yeah yeah, I'm evil sarcastic bitch.



Oh hello Friday! Time flies so fast until i do not realize my exam is on Monday. Wake up wake up! A tonnes of notes I haven't touch yet. Good luck to myself. ^^


Stalking him at twitter has become my priority and talking craps to people in twitter are more fun. Hohoho creepy much huh?

And why I keep blogging in the middle of exam?


5 comments:

ArifmoraleS said...

time exam banyak idea tuk tulis blog...btul?:)

Nana Jae said...

yup. haha bnyak merepek kot.

Nawal Chan said...

ho3.
talking craps about ppl in twitter is awesome! xD

good luck with your exams.
blog2 juge, study jgn lupa. =D

WZulhilmi said...

fay skrg google translate dh mantap.. i gunakan dia utk translate BM ke english!! hahahaha..

Weh2!! Klu jaejoong follow aku mcm mana???

Nana Jae said...

Nawal cahan ada twitter x? meh kite bergebang kat twitter. hohoho

wzulhilmi: BM ke english mantap la. cuba english ke BM? aku dapat bahasa indon tau!

*kalau jaejoong follow kau aku yg kecewa.*