Salam Perantauan.

Terasa cepat masa berlalu, tak sedar hari Khamis ni dah nak raya. *mengikut kalendar* So guys, macam mana persiapan korang? Haha. I have been buzy buat persiapan, cari kasut, cari baju, cari tudung, cari bekas kuih, etc etc. Saya dah beli 2 pasang baju plus 2 pasang lagi baju tahun lepas yang tak habis pakai untuk beraya. Ewah ewah beraya sakan nampak ye. Padahal assignment masih tak siap lagi. Sekarang mood raya assignment kita tolak tepi dulu. XD

Okeylah straight to the point, di sini SAYA INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA semoga hari raya kali ini disambut dengan meriah dan penuh semangat! Di sini juga SAYA MENYUSUN SEPULUH JARI MEMOHON DUIT RAYA eh eh MEMOHON AMPUN DAN MAAF ANDAI TERKASAR BAHASA, TERSILAP, TERSALAH TERGURAU KASAR etc etc etc. Kita kosong-kosong ye. Kita bukak buku baru lepas raya nanti.

Insyaallah raya kali ini saya akan sambut di kampung di Selangor. Lucky me, my parent berasal dari kampung yang sama so tak jadi masalah berebut nak balik kampung siapa dulu tiap-tiap tahun. Haha. So saya pun kalau boleh nak Encik Masa Hadapan saya berasal dari kampung yang sama jugak. XD 

Okey sekali lagi SELAMAT HARI RAYA! Insyaalah lepas raya nanti I'll be back with more updates. Saya cubalah update sekerap mungkin sampai tensi tangan ini menaip dan tensi jugak kamu nak membaca. Haha! So HAVE FUN GUYS! 

*Berhati-hati kepada sesiapa yang memandu. Dan bergembiralah di hari raya!*

XOXO


3 comments:

WZulhilmi said...

weh!! kat kelendar dia tulis ari jumaat lah bkn khamis!! ko jangan!! haru biru kang klu raya esok..

btw bkn ke encik masa depan ko berasal dr korea.. so time nk raya dia nak sambut kat korea.. menangis ko!! hahaha

btw.. slamat hari raya gak.. maaf zahir dan batin.. :))

Kiheee said...

fay, selamat hari raya jugak..

aah tula rasanya raya bukan hari jumaat ke? eh awal plk fay raya ni? ikut calendar mana nie..

aenn a.k.a ann said...

fay, cepat yer you nk raya. kita raya jumaat la..insyaALLAH...

btw, selamat hari raya. I tunggu you punyaa updates ;p