There’s no one like you

Hi people! Its spazzing time! Ini entri tergendala sebenarnya.Sepatutnya nak post masa 1/2 Julai lepas. Tapi banyak halangan. Atau dengan erti kata lain saya malas. Ish ish apa nak jadi dengan kamu ni Fay.

Baiklah. This is all about SUPER JUNIOR. =)

And I know, not all of you suka dengan bebelan-bebelan pasal artis korea kat blog ni kan. I understand. Bukannya senang nak puaskan hati semua orang. So if you guys don't like it, you can skip this entry dan lagi bagus click my nuff if u see any ads there. Boleh tambah duit tabung ayam saya untuk pergi SS3 nanti. Yes, they will come to Malaysia in March 2011. Setiap sen adalah sangat berharga. Dari tadi saya goncang-goncang tabung ayam macam dah takde isi dah.

Sebenarnya saya patut berterima kasih pada TVXQ sebab kenalkan saya pada diorang ni. I am a Cassie before I'm becoming an ELf, kemudian Triple S and the list goes on. Lepas tengok MV TVXQ dekat cahnnel MTV, diorang ada siarkan MV Super Junior- Dancing Out. Inilah first MV diorang yang saya tengok dan 1st MV yang buat saya jatuh cinta on the spot dekat diorang.



Dan yang paling special about this MV ialah diorang shoot MV ni dekat MALAYSIA. Diulangi MALAYSIA! You have to watch the MV kalau tak percaya. Saya rasa kerajaan Malaysia patut bagi title Datuk dekat 13 ahli SuJu ni lah sebab diorang dah berjaya promote Malaysia. Kalau Shah Rukh Khan boleh dapat Datuk sebab shooting dekat Melaka?? kenapa tidak mereka jugak kan. Kalau video ni di guna untuk kempen cuti-cuti Malaysia, I bet ramai yang berlumba-lumba nak datang Malaysia. Boleh kerat kuku saya kalau tak percaya. :P


Betapa bahagianya melihat 13 mereka together macam ni kan? Eh kat belakang tu bukan Pejabat Perdana Menteri kat Putrajaya ke? Masih tak percaya lagi diorang pernah shoot kat Malaysia? XD

Last Friday diorang buat another comeback after "Boonamana" promotion ended. Sumpah cakap persembahan "No Other" kali ni memang best. In fact, saya lebih prefer persembahan yang ni sebab style diorang yang kemas dan tak perlu nak tayang-tayang abs, muscle, dedah sana, dedah sini. Boleh buat ai berdarah hidung yuuu. Terlalu sekshii. Kesian saya asyik perlukan bantuan penderma darah je. XD Boleh tengok diorang punya performance dekat sini. Super Junior-No Other Music Bank 2nd July.

They keep smiling that day. Especially Leeteuk. Macam masa "Haengbok" days dulu. Eh masa tu KyuHyun belum ada lagi?



Senyuman macam ni macam manalah tak buat hati perempuan saya cair. Tambah-tambah lagi dengan dimple dia tu. Aigooo~ so sweet. Ada jugak ke lelaki yang cair masa tengok ni?

p/s: Tyra, I'll definetely kidnap him for you nanti ye. :D


8 comments:

Cik Nad said...

fanatik sujo ke? ramai gak member minat group ni..

Kihee 기희-imnida said...

Hehehe. Senyum. Kekeke tetiba..

Fay Nana (Cik Fana) said...

cik nad: erm u can consider me as fanatik lah. XD

kihee: senyum itu sedekah kan?

WZulhilmi said...

betul ke diorg tu kat putrajaya?? bkn photoshop ke?? hahaha.. still tak percaya..

Btw gambar leetuk yg last sekali tu kelakar lah. Senyum di mcm ada something wrong dgn pose mcm tu.. hahaha. bagi aku lah..

Fay Nana (Cik Fana) said...

betul lah. cube ko gi tgk mv tu. haihh. :D

pelik?? entah aku x perasan pun. aku main printscreen je. XD

p.i.n.a.t. said...

auwww..seb baek leeteuk.kidnap lah..
kalo heechul,ai smpn dlm lemari teros..ekeke..~

ok,senyum lg skrg...^^

Athra said...

ternampak gambar lelaki saya tgh senyum manis. hehe

xXrucciXx said...

lol... i love the sekshii part..
tersama plak ejaan sekshii kita,sebab 'sekshii' tu i bayangkan jungmin punye style... hahahahah..