Tag. :3

Tag ni dari Atheera dan uNaa. Tak sangka dua-dua ni tag bende yang sama. Ok here we gooo. :)

1. Adakah anda rasa anda hot?
Oh yeahhh I'm HOT. :P

2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang.


3. Ceritakan pasal wallpaper tersebut.
I think semua pun dah tahu kann. Inilah Jaejoong buah hati pengarang jantung saya!! :P Wallpaper dekat lappy ni selalu berubah-ubah. Yeah saya terkenal di kalangan rakan-rakan kerana wallpaper saya selalunya artis korea. Kpop freak kan. So kat mana-mana pun akan ada unsur-unsur Kpop. :P I love this wallpaper a lot. Hahaha!! 

4. Bila kali terakhir kau makan pizza?
16 Mei. Masa sambut birthday kawan. :P

5. Lagu paling latest kau dengar?
Banyak. Selalunya Kpo. Here the list. 
SuJu: Good Person, Miinah, 
SS501: Love Ya, Green Peas (not the latest tapi baru je terdengar)
CN Blue: Love, Love Light, Tattoo, Black Flower
Shahir: Kebahagiaan dalam perpisahan. :))

6. Apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ini.
Main Hotel City

7. Selain nama sendiri dipanggil nama apa?
Fay is my online name, ex-schoolmate panggil Fana, uni friends panggil Nana. :)

8. Tag lagi 8 orang.
Kalau x cukup 8 boleh?

ehh? cukup pulak? hihihi.

9. Siapakah orang no.1 pada anda?
Best friend, my ex-classmate, ex-schoolmate. Teehee. Dia banyak enterframe dlm blog ni ye.

10. Katakan sesuatu pada orang no.5
Tolong buat tag ni. :P

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Tanye dia sendiri. :P

12. Bagaimana pula dengan no.4?
ELF. 

13. Pesanan pada orang no 6.
Jawab my tag ye!! :D

14. Kata-kata cinta untuk orang no.2
Uknow Yunho sangat mencintai awak. :P

15. Berikan 5 perkara yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
-Kpop freak macam saya.
-Kami adalah ELF
-Sorang minat Shinee, sorang suka Lee Minho. Saya suka dua-dua (tamakkan I)
-Terjumpa blog secara tak sengaja.
-Majulah Kpop untuk negara. :P (apekahh?)

16. Gay or Les
Ikut jalan yang lurus. No belok-belok.

17. Perasaan anda semasa menjawab tag ni.
Sukeeeeeeeeeeeee! :D

Mana-mana yang kene tag tu tolong jawab ye. :P

8 comments:

syufaa said...

hahaha..sy ade hbgn sulit dgn ehem2.. :p

Fay Nana (Cik Fana) said...

woahhhhhhh sape ehem ehem tu?

nas said...

kne tag pulok...ahahaha...ade mase nt saye buat...:P

WZulhilmi said...

Aiyoo!! tag!! hahaha.. Lain kali aku bg award sekali okeh..(tak malu!!).. Thanks!! nanti aku buat.. :)

Fay Nana (Cik Fana) said...

nas: ok buat je bile2 tiada paksaan.

wzulhilmi: cess demand lah pulak ye kau! hahaha! :P

Kiheee said...

dah penah buat rasanya nie.. tapi tapa la nanti buat lagi sekli.. ^^

Mardhiah said...

tq tag :D hihihi...nnt sy bt k ;)

UknoWana said...

tq2 da lama xjwb tag..kekekeke