Tak faham, tak faham.



LOL! ^^,


*****

Actually, itu adalah gambar Heechul dari SuJu dengan kucing dia Heebum. Gambar-gambar tu di ambil di sini dan di edit oleh saya (guna photoscape je). HAHAHA! I really enjoying doing this stuff. Masa cuti otak paling senang berkarat, so untuk mengelakkan pengaratan berleluasa, mari jadi kreatif supaya otak dapat bekerja secara efisien! Barulah boleh belajar dengan tenang masa semester baru nanti. -_-


You can see, Heechul memang sayang sangaaat dengan kucing dia. Kucing dia pun macam dengar cakap je, tak bergerak-gerak, elok je duduk kat situ. Biasanya individu yang menyukai haiwan adalah individu yang penyayang. :D Heechul sila kahwin dengan saya sekarang boleh. Memang susah nak jumpa dengan orang yang betul-betul sayangkan haiwan sekarang ni. Tak semestinya kucing, je haiwan lain pun boleh. (Tapi kalau sesama manusia pun takde kasih sayang apatah lagi dengan haiwan kan?) -__-"


Once, I see and old guy, throwing his shoes to a cat for no reason.. Memang !@#$%WTF la. OMG, PAKCIK!! KUCING TU PUN BUKANNYA LAH DUDUK KAT MEJA PAKCIK KAT MEJA SEBELAH JE KOT!! Motif dia halau kucing tu?? Tataw, tataw. Kucing tu bukannya panjat meja dia lepas tu curi makanan dia pun. -_- Pakcik tau tak haiwan sentiasa mendoakan manusia yang berbuat baik kepadanya. Lagipun kucing kan binatang kesayangan Rasulullah S.A.W. Ewahh..kalau pasal poligami tau ikut sunnah Rasulullah S.A.W hal-hal lain taknak pulak ikut. -_-" *Eh macam takde kene mengena* Memang tak faham dengan sikap manusia sekarang ni.


Tengok pada kucing Heechul teringat pulak kucing saya yang saya tinggalkan dekat rumah lama 17 tahun yang lepas. Masa tu kena pindah kuarters askar. Ayah pulak cakap tak boleh bela haiwan so terpkasalah tinggalkan dekat jiran. Then, bila pindah kuarters tengok jiran-jiran sebelah siap bela arnab, ayam, itik segala. OMG dah lah bela tapi tak reti jaga. Bersepah-sepah najis haiwan, habis busuk rumah! -_-



Mommy, daddy saya nak bela ni boleh??





Saya janji nanti saya mandikan dia, bawak dia pergi jalan-jalan, bagi dia makan.


Boleh kannn? Please..*puppy eyes*


LOL! ^^





12 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahaa.. cumey sangat kan? :)

Fay Nana (Cik Fana) said...

heheheeee yup!! :D

kema said...

erk~.....*bunyik cengkerik kne mkn ngn kucen*
tbe2 lak..weyh heebum tuh cm bubu lh..cme bulu heebum pendek sket ..bubu gebu2...

Fay Nana (Cik Fana) said...

hoho!! comel kann heebum. :D

APAN said...

high taste btul.haha...
tapi xpe la...
kalau ade jodoh ketemu jua...
huhu...

Fay Nana (Cik Fana) said...

hahaha suke2 je lah. tapi kalau ade jodoh bagus jugak. ihikkk. :P

APAN said...

kan indah dunia kalau xde kalau2 ni...
huhu...

Fay Nana (Cik Fana) said...

sebab itu kita harus berusaha untuk mencapai impian! :)

maCy said...

kawaie neeee~

suke sgt heechul sbb die kelakar dan comel :)

Fay Nana (Cik Fana) said...

hehe dia nakal lah. sebab tu suke die gak. :D

mokteh said...

omo!!! adakah Heenim bawak kucing dia g studio? masa Youngstreet??

Fay Nana (Cik Fana) said...

mokteh: tak tau bila lah ni...agak2nye lah kot. ni pun gambar terjumpa dekat forum pastu amik edit2. -_-