Giveaway Untuk Saya



Saya join kontest ni sebab....
NAK INI!! ^^,


Di samping itu...
(eh, eh macam karangan BM -_-)

Itu kata hati saya. Dia cuma tolong sampaikan je.

Lagipun...


Dia cakap nak pos baju tu, tapiiii sampai sekarang tak dapat-dapat lagi. Haih.. -_-"

LOL! ^^


********

Aisumi STYLE   merupakan sebuah butik online yang menjual pelbagai jenis pakaian yang amat menarik. Ia diusahakan oleh Cik Aisumi Chan, seorang blogger yang saya kenal masa masih lagi blogging dekat blog yang lama dulu. 
 
(ye saya dulu pernah ada satu blog tapi sebab tamak nak buat lagi satu jugak. Tak cukup tu siap ade Tumblr lagi. Tamakkan saya. -_-)

Nak join kontest ni? Silalah klik di sini.

 
Lepas tu buat entri macam saya.
^_^
 
Due date 30 May 2010.

Cepat!!

(sambil tu boleh jugak shopping2 di blogshop beliau!)

2 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

heheeee.. thanks join contest sumi dear :)

Fay Nana (Cik Fana) said...

heee...ok! :D