Kebahagiaan Dalam perpisahan.

Ye saya tau ramai yang melonjak-lonjak suka sebab Shahir menang juara AF kann. Ehem saya pun suka jugak. *yeay!! sambil buat ombak* :D Eh, lupa bukan dah boikot AF ke? Alahai tertengok jugak la. Haih...tak boleh tahan godaan nak tengok kehenseman si Shahir tu. Eh eh?

Nah ni konsert malam tadi. Suka betul lagi ni.
Takde kena mengena dalam kisah hidup pun.
Cuma suka je..
:D

Saya suka mendengar lagu oke! 
Terutama bila penyanyi hensem.
Oh kantoi sudah suka sangat tengok yang hensem.

Baiklah. Hai Shahir. Saya Nana. Saya suka tengok lelaki hensem. Saya single dan available. Boleh kita celebrate sama-sama ye hadiah awak tu?

Haha tak boleh blah. 
:P

Ni konsert malam tadi.
Tadaaa!
mempersembahkan
JUARA AF8 SHAHIR!- KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN!!


6 comments:

asfz lily said...

tak tengok lah...adeess
sedey2..ngee~

singgah la ke MEANDONLYME plak pasni,
kisah cik asfz

APAN said...

sy tak melonjak-lonjak ye...
lgipun baru tau mlm td final...
haha...
ada apa dengan AF...
up to you...
huhu...

girlmansion# said...

haha... shahir cute! :)

Fay Nana (Cik Fana) said...

asfz lily: nanti akan banyak ulangan konsert tu dekat astro. boleh tengok sampai lebam.

apan: eh saya pun tak gk sgt lah AF tu. kebetulan tengok mlm td. dan kebetulan tersuka dekat lagu tu. dan kebetulan penyanyi dia shahir. *kenapa banyak kebetulan?*

girlmansion#: YUP!! :D

APAN said...

memang bnyak kebetulan...
haha...

Kiheee said...

Hei awak. Saya pon ehem ehem suka shahir gak.. Hehehe. High five jom!