Heebum

Yeay! Today I'm extremely happy because I finally pass my KPP test! *Lame.. -_- * Although I cannot beat my mom and my friends score..but who care, as long as I pass. *singing I don't care from 2NE1*.  Since I have a lot of spare time, maka kita berblogging ye. So as I promised to you Cik Kema, here are special entries about Heebum!! XD.

But before that, mari berkenalan dengan tuan punya Heebum ye. :D


Ini tuan Heebum ye. Nama dia Kim Heechul, one of a member of famous Korean group Super Junior. Yang paling nakal dan kadang-kadang paling menyakitkan hati. Dan yang paling feminin juga. -_-. Masa dia first debut tersalah sangka ingatkan dia perempuan. -_-". Dia antara member favorite selain Ryeowook dengan Leeteuk. XD. Sebab dia feminin dia dapat nickname Cinderella. Ada banyak lagi nickname dia, tapi panggil jelah dia Heenim ye. :D


Ini pulak Heebum. Kucing ni boleh dikatakan antara kucing yang terfamous lah dekat Korea. Ada peminat yang hadiahkan kucing ni pada Heechul lepas tu dinamakan HanJay Heebum (HanKyung, Jay[Trax], Heechul, Kibum). Short name Heebum je lah. Nak panggil HanJay Heebum panjang sangat kan. :) Selain daripada one of famous cat, dia ni jugak maybe one of the most ABUSED cat sebab Heechul suka buat benda pelik-pelik dekat kucing ni. LOL!

Let the picture do the talk. :P


Baby Heebum 











Ini Heebum dengan kawan dia Champagne. Salah satu kucing Heechul jugak. Sebelum dia dapat nama Champagne ada banyak nama yang Heechul bagi dekat dia tapi semuanya pelik-pelik. -_-


Ni kawan baru Heebum jugak. Nama dia Baengsin. Heechul kata Heebum selalu bergaduh dengan Baengsin sampai dia tak dapat tidur lepastu jerawat naik kat muka dia. Kesian...-_-


Hahaha! :P

*******




OKAYYY!!! :Db




err ada sapa-sapa tau berapa kos penghantaran dari Korea ke Malaysia?

8 comments:

cracked bunny said...

hee chul oppa.sy sukaaaaaaaaaaaaaaaaa sgtttttttttttttttttttt.waktu suju dtg msia aritu smpi snggup nk skip kelas blk msia smata2 kerana oppa syg.tp tiket flight xde yg murah.isk isk.hee chul mmg nakal lah.tak tahu la ape nasib heebum.hee

kema said...

waa...hee chul say hello kt kema..*wink wink*..ngehehe~..wse nk wt entri psl bubu plak lh nti..tp msti amek mse y sgt sgt sgt n sgt lh lme..huhu~

Fay Nana (Cik Fana) said...

sha: apa kata awak beli tiket flight pergi korea je. maybe boleh jimat duit kann? :D

kema: atas permintaan saya untuk die say hellloooooo kat kau. :D hee nak kenal dgn bubu gak. dah lah nama due2 kucing ni hampir sama je. heebum dengan bubu. alolololoooo comelnye. :)

Kiheee said...

walaupun tasuka kucing tapi demi heechul dan heebum dan juga baengshin, saya akan memaksa diri menyukai kucng.. hahaha

kema said...

haha...a bit problemo lah..ssh nk capture gmbo die..vry hyperactive...xpe2..kema akn usahakan jgak...huhu~...neway kema tunjuk entri ko tuh kt abh...abh ske baengsin...hee~...emm byk tol kucen heechul neh...

Fay Nana (Cik Fana) said...

Kihee: anda memang ELF sejati! Thumbs up! :Db

Kema: baengsin kecik lagi. kaler dia lawa kann? :D hyperactive ye bubu... hoho jantan ke betina?

mokteh said...

omo! 1st time tgk gambar heebum mase baby
kyeopta!!
fay...mana awak dpt gambar2 kat atas ek...best la
tak pernah jumpa gambar2 ni

Fay Nana (Cik Fana) said...

mokteh: terima kasih encik google. :)