Panic moment

Bila ada 15 minit lagi nak test, baru tersedar pencil case yang tertinggal dekat rumah.

Padanla beg terasa ringan je. -.-"

Ini bukan kali pertama terjadi, BANYAK KALI jugak la.

1. Tersedar pemadam tertinggal dekat rumah lagi beberapa minit nak masuk exam hall. Nak tak nak terpaksa mohon simpati dari kawan.
2. Tercicir slip masuk exam. Nasib baik dapat balik.
3. Tersalah tengok jadual exam. Ini gila. Bila esok nak exam baru sedar ada paper esoknya. Kelam kabut tak tidur malam tu study.
4. Terkunci dalam bilik air sebab tombol pintu rosak. Ada lebih kurang 45 minit nak exam masa tu. Ini lagi GILA!

damn.

Apa-apa pun kuiz tadi dah habis. Apa entah yang saya jawab tadi agaknya. Dan sekarang sangat mengantuk. Nak tidur dulu. zzzz.

p/s: oh 9hb januari next year ada kuiz lagi. kuiz major pulak tu. kena berhati-hati. =.="


3 comments:

Rara Nasiha said...

lepas ni pensil case letak je dekat dengan beg or tempat yang senang nampak. takdala lupe lagi =)

fhmk-- said...

bahaye betul kakfay ni lol, yg last mmg amatlah naye.

ayumiyoshida said...

all the best! examnya bila?