Standing In The Eyes Of The World


Pahit getir hidup... 
Dan pengorbanan 
Terpaksa dihadapi, 
... Demi kejayaan 
Terdidik sejak mula, 
Tabah berusaha 
Tanpa cuba melangkah, 
Tak kemana 
Di mana kau berada 
Pencapaian tak tiba dengan mudah

p/s: shared by one of my best friend Felicity on fb. thanks!
good luck with your proposal and thesis too.
i know you read my blog
and good luck to everyone jugak.
wana and kiheee for sebab nak graduate dah.
nurul a.k.a ayumiyoshida, sama-sama la mengharungi final year yang gila ni.
Wzulhilmi, jangan emosi sangat sila dengar lagu ni kasi positif sikit ok. :)
and others 

*ok nak puasa blog nak siapkan cadangan kajian penyelidikan*
kononnya lah. HAHAHA!


4 comments:

WZulhilmi said...

wah! lgu sukan!! *jogging jogging* ekekek. thanks for those wishes. skrg dh byk pasang lagu pop/electropop. hahaha

Fay said...

tu lagu org moden.aku old school. hehe!

ayumiyoshida said...

thankie thanks! cepat2 siap kan. nanti boleh buat comebsck then saya datang letup confetti. haha.

eh, saya nampak fb post tu. hehe im s stalker. XD

Kiheee said...

Saya kalau seteres dengar lagu faizal tahir gemilang? ah apa ntah.