Paradise, No More Perfume On You, In Heaven

1. Paradise


Baru dengar sambil buat literature review. Not bad. Gigih adik-adik ni sekarang produce lagu. And they will release BTD-Jap version on november. Gara-gara terdengar BTD secara tak sengaja sekarang semua lagu INFINITE saya suka.Dan itu Sung Jong saya suka. kbai.

2. No More Perfume On You


Lagu ni memang buat nuna yang mendengarnya rasa flowery sesangat. HAHAHA! Bila dengar lagu ni tak la rasa terlalu tua untuk suka dengar lagu dari budak-budak. Orang korea memang suka nuna agaknya. Nuna sana pun cun-cun. Ini buat rasa nak transform jadi nuna cun. Mana tau ada junior hensem terpikat. eh?  tapi dekat Malaysia ni taboo la bak kata Nurul *oh Neil handsome nak lari pada Neil la*

3. In Heaven


I'm waiting for their album untuk sampai ke tangan saya. oh please JPA give my allowance fast, pretty please. :') I wanted the red version, tapi black version cam menarik. haih. *pe lagi klik la nuff tu cepat. ;D*


5 comments:

ayumiyoshida said...

In heaven punya album remind me of my Music room essay yang tak sampai2 dekat tangan saya akhirnya.. sedih tapi nak masah sgt pun tak boleh sebab saya selalu beli dgn dia tak pernah ada masalah, by the time saya recommend dekat orang, esok sy order untuk diri sendiri terus sy yg tak sampai2 albumnnya. sedih saya. that was cerita few months ago ;__;

WZulhilmi said...

Tu dia nunaa kembali beraksi! lol
eh ada pulak black dgn red version? apa bezanya??

Fay said...

cover album je. pastu dengarnya poster pun lain.

Kiheee said...

Nurul, xsmpai kat tangan? *TIBA-TIBA MENYEBOK*

xdgr pon llagi.. lagu infinite.. hee paang. Serious dah lama xdgr lagu. HAHAHA.

Zulfikar Hazri said...

ni diehard fan kpop ni :)