Nak buat TVXQ challenge pulak.

Maafkan saya. Saya tau cabaran 30 hari yang haritu tu pun tak buat-buat lagi, tiba-tiba je masuk blog Nurul ternampak cabaran TVXQ ni. Hati pun meronta-ronta rasa nak buat. Haha! Dasar seorang perempuan bernama Fay, memang suka buat kerja separuh jalan. asib je la dia study tak sampai sekerat jalan. Kalau tak memang haru!

Dulu pernah jugakla saya try nak buat Kpop challenge ni dekat Tumblr, tapi sampai kesudah tak terbuat-buat lagi sampai sekarang. =_= Sebab saya ni jenis cepat bosan agaknya. Hmm, oklah kali ni kita start dengan TVXQ challenge dulu. Well, semua orang tau la kan yang saya ni memang suka gila-gila, senang cerita dah jatuh cinta head over heels sama itu TVXQ. Kalau dah blog bersepah dengan gambar-gambar TVXQ takkan la takde orang perasan kan? Sebenarnya group-group lain pun minat jugak, tetap jugak layan variety show group lain-lain, tapi saya tak terlalu mengikuti perkembangan member-member lain macam TVXQ ni. Even though sekarang TVXQ dah lebih kepada JYJ/Homin saya tetap suka TVXQ yang masih 5 orang dulu tu. Tapi tak bermakna saya tak suka JYJ/Homin tu. Kalau dah lima-lima encik tu saya suka, tak kisah la diorang nak split jadi group apa pun saya tetap support diorang. haha dedicated tak dedicated saya ni. 

haha. tapi dedicated saya pun ada had nya. bukan sampai obsess pun. eh ye kot? ;p

so here we go. Nanti kita selang seli la dengan Blog Challenge tu dengan entri-entri tak berfaedah saya kalau rajin kekekeke. Harap-harapnya tak la sangkut tengah jalan. ;p

Day 1: Your ultimate bias
Day 2: Your favorite OTP
Day 3: Your favorite TVXQ song
Day 4: Your favorite song that was sung on a live performance
Day 5: Your favorite album
Day 6: Your favorite MV
Day 7: An TVXQ song you know all the words to
Day 8: An TVXQ song that makes you cry
Day 9: An TVXQ song that makes you smile
Day 10: The very first TVXQ song that you’ve ever heard
Day 11: A picture of the member you think has the cutest smile
Day 12: A picture of the member you think has the best “Engrish”
Day 13: A picture of the member you think has the best jawline
Day 14: Your favorite TVXQ picture
Day 15: Your favorite dance
Day 16: Your ideal boyfriend out of all the TVXQ members
Day 17: An TVXQ song you never get tired of
Day 18: Your favorite solo song from your bias
Day 19: Your favorite solo song from other member besides your bias
Day 20: Your most favorite TVXQ's member drama

7 comments:

WZulhilmi said...

amboi byknya challenge! jgn pitam siapkan entry sudah. hahaha

ayumiyoshida said...

yay! tedia dah datang member sorang lagi. member membuat cabaran separuh jalan. hehe. mari mari! hehe XD

a i d a ; said...

fay..
nak buat jugak boleh? huu~ ^^

Miss Kira said...

ultimate bias!!! jung yunho.. hahaha

balqis said...

Am anticipating for ur post. HEE :D

aliesha kirana said...

aja2 ..heheeh..xsabar nak baca. suka tvxq jugak! heeheh.

'Izzati said...

mcm nak buat tapi tgk soalan mcm banyak je x leh nak buat. hahaha. so tapa nak cari BB dulu.. ngegege