Kenapa tak update blog?


Kononnya lah. 

p/s: Dear Mr Kim Jaejoong, since when you become so handsome? Last year?

Eh semalam saya tengok dia punya mini movie dengan ELLE tu. Dia bawak watak pembunuh upahan dalam tu. Aigoo, he almost kill me. Almost je lah, kalau tak takde lah saya buat post ni kan? kekeke. 

6 comments:

WZulhilmi said...

Ewah ewah. hahaha.

Fay said...

Ehemmmmm. ;p

'Izzati said...

ada cerita baru ke?? huhuhu tapikan fay samalah sy pun dok busy lagi nie.. eh elleh padahal ada satu chapter to go je..

huhuhu sabaq sabaq.. 25 ni kita freeee!

ayumiyoshida said...

hahaha, since when you become so handsome? Last year?

macam kenal je ayat tu. kekeke

haishh mebuatkan sy tak sabar2 nak tgk movie ni.

Raji berkata said...

owh pdn lama xupdate
tgk drama rupanya
hohoho ak pun bru start nk layan drama korea
cter secret garden o.o

:: cekodod :: said...

hahaha,secret garden :)
last year..