Everything

Akal berkata : Fay pergi siapkan report field trip DBKL malam ni, lepas ni boleh study untuk test Penyakit Berjangkit.

Tapi biasalah hidup seorang Fay kan, suka benar menangguh kerja. Haha. Tapi sebenarnya tiada mood betul malam ni sebab dari awal lagi minda dah set yang exam habis 9 haribulan bukan 10 haribulan. Oh dah lama tak buat benda ni sebenarnya, macam best je. Saya janji lepas saya buat ni saya pergi study.

RULES :
1. Put your music library on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. You must write that song title as the answer to the question, no matter how silly it sounds!
    (Most of the time they seem to work though, strangely enough.)
4. Ok, go!
5.The answer to #20 is the Title of your note



1.If someone says, “Is this okay?” you say
Again - SS501
Tak de benda lain nak tanya ke?
2. How would you describe yourself?
Kimi Dake - Koike Teppei
Only you? Eh? Mungkin hati ni cuma untuk jaejoong je kot. hahaha.
3. What do you like in a guy/girl?
Miduhyo - TVXQ
Yang saya tau saya suka Jaejoong tu je.
4. How do you feel today?
My Darling - Buzz
Takde kaitan pun
5. What is your life’s purpose?
I Like You - U-Kiss
I like you Jaejoong. Enuff said.
6. What's your motto?
Forget Our Memories - Xing
Aigoo..motto sebenar hidup nak kereta Audi R8 la.
7. What do your friends think of you?
Fighter - SS501
Ye ke?
8. What do you think of your parents?
Reason - Autumn In My Heart OST
Alasan nak duit elaun lebih.
9. What do you think about very often?
Love Revolution - CN Blue
Revolusi cinta? apekah? Ini rupanya yang ada dalam kepala otak si Fay selama ni.
10. What is 2 + 2?
Trap - No Min Woo
Soalan perangkap ni. kalau tak tau jawab memang failed.
11. What do you think of your best friend(s)?
Bonamana - Super Junior
Literally meaning maksud title lagu ni Beauty. Jadi maksudnya kawan-kawan saya cantik. Haha.
12. What do you think of the person you like?
My Everything - Lee Min Ho
Ye Jaejoong. You are my everythinggg! :D
13. What is your life story?
Coward - SS501
Oh memang tepat sekali -.-"
14. What do you want to be when you grow up?
Treasure -FT Island
Kumpul harta karun. Kereta Audi R8 kalau dapat memang treasure habis lah.
15. What do you think of when you see the person you like?
I Won't Be A Coward - SS501
Hahaha maksudnya jangan takut nak kata saya suka dia lah? Tapi persoalannya siapa? Orang yang saya suka buat masa sekarang ni Jaejoong. Jangan risau dah banyak kali kot saya kata "Aku cinta padamu" kat dia.
16. What will you dance to at your wedding?
Asu Wa Kuru Kara - TVXQ
Saya tak kisah sebenarnya lagu apa, yang penting saya nak menari dengan ehem ehem Jaejoong. 
 17. What will they play at your funeral?
My Girl - SS501
-.-"
18. What is your biggest fear?
Love Does Not Wait - Orange Caramel
Ohh takutnye.
19. What is your biggest secret?
Don't Don - Super Junior
Kalau dah nama nye rahsia mana boleh bagi tau.
 20. What will you post this as?
Everything - SS501
Macam tau-tau je kena siapkan report. Haih

5 comments:

WZulhilmi said...

macam best je game ni! nanti aku nak main lah.. Hihihi

ayumiyoshida said...

serupa dengan saya dulu buat benda ni tak ada sebijik pun lagu malaysia. dan barat. kahkah.

Fay said...

Wzulhilmi: Haha sila-sila buat. tapi pergi study dulu. :P

Ayumiyoshida: kalau dah dlm mp3 hanya penuh lagu korea/jepun. -_-

Syira ITIK KEJ♥M said...

best laa main ni. dahla lagu dalam music player tah pape je... !

syufaa said...

hoh..main ape ni?

*fenin-fenin langau*