Current status version 2

Hai uols!!

Masih ingat lagi tak saya cakap mau kurangkan online? Nampaknya ia memang menjadi kenyataan ye kerana secara tiba-tiba laptop buat hal selesai je saya menulis entri ini. DEMNIT! Kenapa lah dia mahu rosak sekarang kan sebab saya ada report dan dua case study yang due date dia Rabu ni. -_-. Dugaan dugaan sabar ye Fay.

Rasa macam ada badi je dalam rumah ni sebab dua orang housemate pun laptop rosak secara berturutan. Dengar-dengar another housemate punya laptop pun buat hal jugak. Oh sungguh dugaan betul.

Ingat mahu hantar dekat CC fakulti tapi possibility untuk nak dapat balik laptop dalam masa yang cepat mungkin sangat rendah. -_-. Sudahlah banyak assignment. -_-. Lepas housemate kata dekat CC tu ada pembaik pulih komputer yang handsome, terus semangat nak pergi. Haihh bukan semangat nak baiki laptop tapi semangat nak usha mamat tu. Tipu je lah mesti semangat nak baiki laptop.  Ini kerana tanpa laptop dan internet hidup ni sangat sunyi. -_-

Baru merancang nak shopping raya, tup tup kena baiki laptop pulak. Oh demit demit! Nanti raya mau pow semua saudara-mara mintak duit raya. Nak buat cover duit shopping. Ohh...-_-

Nanti bila laptop sudah pilih saya I'll comeback with another post. A lot of things happen this weekend. Dan semestinya yang menarik dan FUN FUN FUN! Teehee. Doakan laptop saya cepat sembuh dan klik je lah nuff tu. Nak buat bayar kerosakan laptop ni ha.


4 comments:

WZulhilmi said...

Tu dia suruh beli laptop baru lah tu.. hahaha :)

Apa lagi!! pergi lah cepat hantar Lappy ke CC fakulti.. Sbb ada mamat hensem kan.. hahahah..

Ryna Tri Asmara said...

cepat hantar laptop pegi CC fakulti~ hehehehe B-) manatau dpt number abang tu sekali. hahahaha.

UknoWana said...

beli baru je la fay... mintak kat Jaejoong...kekeke..10 dia bley beli..ha3

nas said...

tak boleh blah..
semata2 nak baiki lappy just nak usha2 mamat ensem tuh,..hahaha



jom bace entri terbaru nas klik:

mengapa orang melayu makan nasi?