NOT GOOD

Sangat teruk. Tangan kanan masih tak baik. Not very serious, tapi rasa sangat letih bila menaip/menulis. But still, masih lagi duduk depan lappy. Internet and me memang tak boleh dipisahkan. Teehee.

And new semester starts next week. I dunno who my housemate will be. Harap-harap mereka baik dan boleh tahan dengan kerenah saya yang pelik. Harap-harap tangan ni cepat lah baik. Sudahlah tak biasa guna tangan kiri. Haihh.

1st class next week will be on 8 A.M. Demnit. Why must 8 A.M?  I need KYU JONG to wake me up. Haihh. Biasa hari pertama sesi memperkenalkan diri untuk new student. So skip je lah. Not interested pun. Guys will be interested nak tengok new junior. *cough cough*

Tomorrow will going back to KL. Haihh. I want to saty home longerrr~ (sape yang merepek haritu nak balik cepat?)

I will be on HIATUS MODE for 2-3 days. Will come with another update sooner. Now, need to rest my hand and sleep. Nitez people! :D


Oh yeah, I need a massage. For my right hand lah!


6 comments:

Syira ITIK KEJ♥M said...

eh jumaat nak balik dah? i ahad baru smpai u kot... huhu

Kihee 기희-imnida said...

eh esok dah nak balik.. ui ui awalnya.. hehehe.. alahai kesiannya tangan.. hehehe

nak bangkit pg tu boleh tapi nak stay fresh tu la x bleh.. haha.. well kyujong sangat senang bangun kan?

ayumiyoshida said...

semoga cepat baik ya tgn tu,, xD
ermm,, tp kenapa tgn?
me tgn kiri penah sakit gila and rasa numb kat pergelangan sampai tapak tgn berhari,,err,,sbb maen lappy lama sgt kut, tak bley tdo smpi menangis, dala tak biasa guna kanan,,haha

WZulhilmi said...

aku balik sabtu.. T T. Noooo!!!

Semoga tgn cepat sembuh. nanti senang nak menari.. hahaha

nas said...

ehehhe...ak da seminggu kat uitm..ok la gak....selamat datang ke sem baru....:)

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

selamat kembali cik fay...cik fay suh dowang massage saya juga...ngehehe^o^v..btw,,cpat sembuh