Warga tua yang tetap kacak di mata saya.

Siapa kata warga tua tidak kacak. Kalau tak masakan Datuk Siti mahu berkahwin dengan Datuk K. Dan masakan pula Zizie Ezzette mahu berkahwin dengan suaminya err err (siapa suami dia? I punya general knowledge pasal artis malaysia ni kureng sikit. :P)


Ini mesej yang ditinggalkan oleh Ayu besdey girl yang diraikan dalam suasana yang kejam. Ye kamu lebih tua dari saya. Mana ada saya perasan. Teeheee! :D Kalau korang tidak mengenali Ayu sila baca post sebelum ini. Dan dia takde blog . oh FYI dia juga sudah berpunya. Tapi kalau nak berkenalan boleh ambil no ini. 019-785-ANDA DAIL MUNGKIN KENA SEKEH.


Walaupun sudah meningkat tua perangai masih seperti kanak-kanak. :P

Age is just a number right? :P



4 comments:

kema said...

haha~..i warga muda taw..hehe pjg lebar die tulis kt cbox tuh kn...
weyh fana lawo plak gmbo ayu kaco adek ak tuh...

Fay Nana (Cik Fana) said...

tengok lah sape yg capture+edit. :P

kema said...

erk?? ko la kn...as usual..kalo ko y amek n gmbo ko xde msti gmbo tuh jd sgt kebaboom~....pastuh ko pn merungut..lalalalala~..heeee(jgn mrh)

Fay Nana (Cik Fana) said...

ai patut jadi photographer lah. :P