Minat Lady Gaga?

Lady Gaga memang sangat fenomena sekarang ni. Dengan fesyen dia yang pelik-pelik tu, lepas tu dengan lagu dia yang pelik jugak. Fuhh...By the way, semalam Syira ITIK KEJ♥M buat satu entri pasal Lady Gaga. Haha! tergolek-golek baca. Itik Kejam?? Ok sila tanya tuan punya badan kenapa dia pilih nama tu. :P Ohh sini ada sikit info pasal Lady Gaga. Read it if u interested. :) I got it from one of my  friend's FB notes. Dah beberapa hari share benda ni. But thanks to my precious BB yang sakit, terpaksalah tangguhkan.

Lady Gaga anda patut berbangga awaklah artis selain Korea yang saya tempek kat sini tau. Ehh tak-tak haritu ada cerita pasal Shahir jugak kann?

LADY GAGA: SATANIC WORSHIP, MINDCONTROL AND PUBLIC MANIPULATION: A COLLECTION OF REVEALING PHOTOGRAPHS

Dear world….lady gaga is a blatant manipulating entertainer who serves satan and uses subtle AND not-so-subtle forms of mind control to manipulate the masses…in fact, it’s highly likely that she, herself is mind controlled (see links after the photos).

LADY GOO GOO GA GA
Lady goo goo ga ga’s main themes are to be mindless….to have anonymous careless sex, and to be shallow, to think trivial thoughts, to be ruled by ego, AAAAAND to serve satan…She assists satan by encouraging the masses to be entertained by stupidity…her catchy music seduces people to subconsciously accept her marketing themes. Oh, and let’s not forget satan okay? Lady ga ga worships satan and she wants you and your children to worship satan…. and to not be thoughtful…to not be spiritual…to not be powerful….”fame monster” and “bad romance” indeed!

SHE WANTS TO SEXUALIZE YOUR CHILDREN
Her lyrics are quite sexual and she markets herself to children, this is why she’s able to get young girls and boys to sing about blowjobs….”Poke her face….poke poke poke her face”.

THE WORLD IS CONTROLLED BY DARK FORCES….”JUST DANCE…IT’LL BE OKAY”
Lady Gaga wants you to succumb to the new world order and the illuminati…..She’s very upfront about her allegiance to satan (your adversary)which she blatantly shows in her fashions, videos, and photo ops….”just dance…it’ll be okay” is how she hopes you’ll respond.

Here is a collection of HIGHLY REVEALING photographs that reveals lady ga ga’s devilish worship….

THERE IS FREEDOM IN KNOWING YOUR ADVERSARIES TRICKS!
Are you ready to free yourself from manipulating “art” and embrace a whole new way of living and being, where it’s YOU and not THEM who have messages that will heal and free the world from self-imposed slavery? That’s what Lady gaga wants for you, you know….for you to be a slave to satan and your ego, while your soul rots in hell….

“Right after her performance, Gaga appears dressed all in red, with her face completely covered in red. She is basically a walking, talking blood sacrifice. It represents the aftermath of fame, the hellish life that follows the sacrifice, the selling of the soul for success in the music industry.”

Link:
http://vigilantcitizen.com/?p=1676

http://www.dangerousminds.net/index.php/site/comments/lady_gaga_michael_jackson_puppets_of_the_illuminati/

http://www.youtube.com/watch?v=CplS_O0A-KQ

http://www.youtube.com/watch?v=iZXsTRrrjW8

http://www.ladygaga.com/forum/default.aspx?cid=594&tid=402197
Lady Gaga=Illuminati
 
Opinion:
Personally, dulu tak minat lah pun Lady Gaga ni. Huh tengok penampilan dia sangat weird tau. Lagu-lagu dia pun tak berapa nak masuk dengan jiwa. Tapi disebabkan  MEGA CRUSH sangat suka dengan Lady Gaga malah fanatik pula (fuhh MEGA CRUSH mau capslock betapa suka denga dia dulu.) maka start lah jugak tersuka dengan Lady Gaga. Penangan cinta memang boleh kau buat apa saja kan. Benda tak suka pun jadi suka. Haihh budak ni. Tapi sekarang dah takde feeling lagi dekat MEGA CRUSH so minat kat Lady Gaga pun kurenggg. Kesian kau Lady Gaga. I minat Jaejoong lebih terima hakikat ye.
 
Oh FYI, MEGA CRUSH saya tu bukannya orang Korea ye. Dia rakyat Malaysia, secara spesifiknya Melayu. See, walaupun saya minat korea gila-gila, my crush tetap orang Malaysia gak! :P Hehe, I pun ada crush dengan chinese gak. ;) So kalau nak cari husband pun maybe dengan rakyat Malaysia jugak lah kan. :P

Kalau dengar pada lirik lagu dia memang ada unsur-unsur seksual sikit, bukan setakat lagu dia ni je, I bet banyak lagi lagu lain yang ada unsur-unsur camni. So jaga-jaga lah sikit. Jangan main nyanyi tak tentu hala. Thats why I likeJpop/Kpop more. :P And dia punya MV YA RABBI!!! Syira ITIK KEJ♥M anda baru tengok MV Telephone tu ye. Hari-hari saya tengok kat MTV dengan Channel V tau. Ohh jangan cerita lah MV die memang %$#!^. Parental Guidance is needed!! :)

So it is up to you to judge. Saya saje je pos kat sini. I don't know the information here is true or not. Don't bash me if u are her die-hard-fan.

6 comments:

Kiheee said...

Alejandro baru keluar semalam MV dia.. ya amat takut saya tengok... heheh but my bro ska lady gaga.. mememme

so mmg slalu dengar lagu dia.. i'm somehow orang yang melody person dari lyric person.. lady gaga pya beat is quite nice but wasnt not look into the lyrics tho.. so ntahla

^^

kpop is the best afterall.. as for me^^

APAN said...

ade gak entri selain mat2 korea jambu tu. haha...
okeh sis...nak tau lebih pasal illuminati tu tengok video 'the arrival'.
da tngok lom?
kat you tube ade...
dlm 50 episod mcm tu la...
kita didedahkan dengan konspirasi dunia skang ni...
termasuk isu ni la...
huhu...

nas said...

xske ngan gaya dia,cam nk cari publisiti ajer.....ade lagu dye yg ader lirik yg memaparkan memuja tuhan matahari,lagu ape ek..huhu

Fay Nana (Cik Fana) said...

kihee: Alejandro? haven't seen the MV yet. tapi bileawak dh ckp mcm tu err ok tak tgk lahh. :)

yup dulu mmg suke dgr lagu die jugak, beat die mmg nice lepas dgr lame2. (hehe) biasanye after i hear some songs, i'll find the lyrics too. :) thats why I say its up to u to judge..

majulah kpop untuk negara. :P

Apan: yup. tau pasal tu wpun x tgk. mcm2 skrg even malaysia pun ade kann.

nas: sikit lahh. haha dah lah pelik fesyen ntah pape. haihh

WZulhilmi said...

Lady Gaga best!! Tapi jgn lah terlalu obses sgt sampai kalau dlm lagu tu suruh buat benda tak sepatutnya kita ikut. pnadai2 ;ah fikir.

Btw Kpop memang best!! After School? Kara? 2ne1? 2PM? SNSD? semua kau dengara!! wakakaka

Syira ITIK KEJ♥M said...

macam bangang je gaga~