Lari setan lari

Saya tensi, tensi, dan tensi
Tolong, tolong, tolong stop what have u done to me
Nak suruh saya nyanyi lagu Jangan Nakal ke?
Boleh, boleh jom pergi karaoke kita testing
Saya rela menyumbangkan suara yang sumbang
Kalaua wak dapat tahan saya salute!
Bila saya tensi, saya mahu shopping
Bila mau shopping duit hilang
Lebih haru poket pokai
Scholar masuk lambat lagi
Saya jadi tensi lagi tau tak?
Bila tensi, rambut gugur, kulit kedut
Haihh..=(
Saya mau jenas baru, kasut baru, baju baru, spec baru semua baru
BF baru pun mau (eleh macam ada bf lama pfft!)
Tolong, tolong saya tak kaya oke!
Nak tunggu nuff saya berpuluh ribu 
Berapa lama mau tunggu?
Pergi, pergi, pergi
Cari jutawan Malaysia atau Amerika
Cari siapa-siapa yang lagi kaya dari saya


 ='(


Bila saya tengok live music power dekat Animax
Saya ketawa
Run Devil Run jadi Lari Setan Lari
LOL!
Kadang-kadang lebih baik biarkan ia dalam bahasa asal
Sama lah bila belajar subjek medical dalam BI
keluar soalan dalam BM
Belajar dalam BI dah susah patut bila soalan dalam BM boleh jawab dengan senang
Dalam exam hall garu kepala
Eh?
Apekebende soalan ni merepek
kenapa term-term ni bila translate jadi pelik?
Y, WHY?
Sadis
Bila result keluar menangis-nangis
Salahkan soalan tapi sendiri tak faham soalan
Sbenarnya sendiri tak study
Haihh ='(



Eh awak, Selamat hari jadi
Awak bertuah dapat saya jadi fans awak tau
Saya tengah pokai takde hadiah nak bagi awak
Tapi saya tulis post khas untuk awak hari ni tau
Hug and kisses untuk awak
XOXO
Awak boleh claim bila kite jumpa nanti.

=P


Eh? Awak datang tepat pada masanya.

Jaejoong, jangan risau saya masih suka awak lagi.

=)

10 comments:

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

hang nih poyo laa....huhu,kidding

Fay Nana (Cik Fana) said...

bukan setakat poyo, skema dan nerd sekali. ada masalah?

cikgadis konfiuss said...

erkkk
ku lihat boifren ku dalam entri ini

wuwuwwu ko perampas!
hakhak :p

p.s; ji hooo d hatiku~~

nas said...

ahahah...pergh....xabis2 ngan mamat2 korea nie...ehehehe..:P

Fay Nana (Cik Fana) said...

cikgadis: iye? bf awak? saya tak rampas die. die datang kat saye. :P

nas: saye ultimate fangirl. :P bertahan jelah. nanti saye letak gambar shahir pulak. ok? :P

KaiZeN SHiNoBi said...

errr...

hehhe banyaknye bende...

ahaks~

jom larik sesama... ahaks~

Fay Nana (Cik Fana) said...

ahaksss biase. sume nak letak satu tempat. hoho!

rammyd said...

hahaha lol :D

mR.sYaH said...

uih.. macam2...

minta betul dgn mamat korea yerk.. moga temu jodoh.. hahah..

Fay Nana (Cik Fana) said...

rammyd: LMAO! :P

mr.syah: macam2 itu bagus. :)
uikss...aminn! kalau betul nanti i support u gi tgk citer korea. :P