Nobody can stop me to say, I LOVE U.

Masa tengah menjawab soalan-soalan cepumas dekat formspring, ada satu soalan yang menanyakan "Kenapa awak suka jj?" Bagi yang tak tau JJ itu adalah Jaejoong ye. Jawapan saya simple je. " Ehemm sama macam kenapa awak suka bf/gf awak. :D" Mula kenal Jaejoong ni dalam tahun 2006, sekarang dah tahun 2010 , so u can calculate how long I have been TVXQ fans more accurately  Jaejoong fans . Tengok betapa setianya saya. Memang bertuah lah sape-sape yang dapat saya sebagai gf/isteri ye sebab posibility untuk saya curang adalah sangat tipis. :P

Actually kan, Jaejoong is my love at the first sight bukan love at the first heard. Sebelum terbaca artikel dia dekat surat kahabar NST dulu, saya tak pernah tahu langsung kewujudan diorang ni dan tak pernah dengar langsung lagu-lagu diorang. Artikel tu pasal diorang punya 1st Asian Concert Tour, ada gambar diorang dalam and then  terus terjatuh hati dekat Jaejoong even masa tu tak tau pun nama dia sape. :P Tak sia-sia lah melanggan NST sebab nak lulus MUET dulu. Bukan setakat MUET je lulus, dapat jumpa chenta hati lagi tu. :P Double happiness! That time during their Rising Sun period.

Lagu diorang terdengar secara tak sengaja dekat MY.fm. Radio chinese tapi faham sikit-sikit sebab bercampur dengan budak cina kan. Cubalah bayangkan kalau dalam kelas kau hampir 95% ialah chinese. Memang 1Malaysia betul. :) First lagu dengar Rising Sun memang terus jadi feveret sampai sekarang. So semenjak haritu terus jadi 100% dedicated Cassiopeia. :)

Kenapa Jaejoong? Yang lain-lain pun minat jugak cuma dalam 5 orang tu hati ni dah terpaut dekat Jaejoong sorang je. Hehe! Lagipun suara dia memang angelic gitu.




Baru perasan semua gambar dia masa baru-baru debut dulu semua posisi dia sama je. Kenapa terteleng-teleng ni?


Gambar group pun sama. Masa ni diorang muda lagi. Semua nampak innocent je. :)


LOVE!

Dah lain dah pose. :)


Err mestilah I minat U sebab U punya music. *nosebleed*


7 comments:

UknoWana said...

hahaha... nosebleed! tgk rmbut dia pon mampu mmbuat ku katakan "i want your hair! by hook or by crook!!" nosebleed again...haha

syufa cufa said...

stoppppp!!! :P

Fay Nana (Cik Fana) said...

uknowana: u tengok rambut je nosebleed. i menghadap muke dia hari2 lagi lah. perlukan penderma darah ni

syufa: kan title dah kate, nobody can stop me. :D hehe!

Xeera Nazira said...

jaejoong besh!!! tp dulu memula kenal TVXQ, sy suka kt yunho. hehe. x suke jaejoong sgt. suke xiah lg. tp now dh terbalik. jaejoong makin hot now! *wink wink*

Fay Nana (Cik Fana) said...

oh saya dulu terus jatuh hati dekat jaejoong. dulu kini dan selamanya lah. sekarang nampak changmin pun dah makin hot lahh. aww! :)

rossoneri said...

hahahaha tiba2 rasa kelakar je baca entry kamu nih...hahahah..anyway, he's tooooooooooo pretty for a boy lah....i dun think i want my bf this pretty..tapi mmg kalau dorang perform lagu mirotic, sangat hot lah kan...but still he's toooooo pretty.. hahahah..

Fay Nana (Cik Fana) said...

sebelum-sebelum ni die terlalu canti sgt. sekarang tak lah dah hensem dah. :P