Hai. Hello.

Oh hai semua orang. *lelambai tangan* Ye ye saya tau agak lama saya tak update blog. Ah mungkin asyik sangat dengan twitter. Sampai kena LIMIT! Hamboiiii...tak pernah-pernah saya kena limit kat twitter tu tetiba je sampai dua kali kena limit dalam minggu ni. =__= Macam la saya ni dok spam kat timeline tu 24/7. I have life you know. eh?

*tiup habuk kat blog*

Ok what's new from me?

Firstly, sekarang saya dah kerja! Hehehe. Alhamdulillah saya baru je dua minggu kerja. Sekarang tengah training. Mula-mula ingat tak dapat sebab masa interview haritu interviewer tu macam tak yakin je tengok saya. Punya la merapu-rapu masa interview haritu. haha! penuh ranjau onak duri pun nak gi tempat interview tu. Percayalah saya hampir tak jumpa bangunan tempat interview tu T___T. Apa-apa pun memang dah rezeki saya agaknya. Alhamdulillah. Never knew saya akan dapat kerja secepat ini. Masih cuba nak adapt dengan situasi baru ni. :)

Jadi sekarang bila semua dah bertukar baru, rasa macamculture shock sikit. Entahla. Rasa sangat awkward. =___=  housemate baru, rumah baru, kerja baru. ni la jadinya bila manusia tak pandai nak socialize ni. OTL 

*tutup cerita tadi*

Tahun ni rasa eksaited pulak sebab dapat kad raya! haha! dah lama okey tak dapat kad-kad raya ni. seingat saya tahun lepas ada dapat satu dari Wana tapi tak sempat nak balas T___T. Tahun ni awal-awal lagi dah membeli kad pastu hantar. Tapi the lawak moment is bila ayah lekat setem 30 sen dekat kad tu. Hahaha. ayah ooo ayah. Sampai ada yang tanya "sampai ye kalau letak setem 30 sen?" sampai la tu kalau awak dapat kad tu =__=". Thanks to the one yang hantar kad kat saya. You know who you are. Cuma saya tak sempat nak baca lagi sebab saya tak balik rumah lagi. Nanti malam raya saya spend masa untuk baca kad-kad korang tu ye :). Mungkin akan lekat kad tu dekat ofis kut? :D

And lastly, walaupun saya tak update blog, tak tinggalkan apa-apa komen kat blog yg selalu saya pergi, saya tetap baca jugak. Cuma..cuma saya terlupa password. Sekian. Kbai

3 comments:

Mimi Supandi said...

hai~ ^^
lambai-lambai~~
meh kak mimi tlg tiup habuk sekali ahahha XD
nice!lepas ni rajin2 laa update ye nnt k mimi dtg tgk

Ayu Iman said...

haha..muncul semula ko..mmg da berhabuk sgt smpai semput aku nak tiupkan.hihi..rajin2 lepas ni update,,but ko da keje ni mesti mcm cerita nk share..so dr sini aku update ko right BFF..:P

Anonymous said...

Normally I don't read post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice post.

Here is my weblog tao of badass