Andai dapat ku undur waktu

Saya nak kembali jadi seorang budak berumur 15 tahun boleh tak?




padanla perangai tak pernah nak matured
masih lagi tereprangkap dalam zaman 15 tahun rupanya.
kenapa nak jadi budak 15 tahun?
sebab sewaktu umur 15 aku rasa hidup aku sangat happy
penuh semangat walaupun waktu tu nak exam PMR



mana pergi semangat tu yang dulu?
kenapa bila makin besar ni makin cepat nak emosi?
makin mudah nak nangis?
makin banyak benda nak kena fikir?
makin banyak keputusan yang diluar kehendak kena buat?
dan paling penting kenapa bila makin dewasa ni *eceh*, makin pula rasa alone?


oh tak. aku lupa aku ni antisocial rupanya. alahai.





zaman kanak-kanak memang best. :)


3 comments:

ayumiyoshida said...

Hey budak antisoc! Jom kita tinggi lima (high five). Ekeke. Sy pun slalu sorang2 jugak. Alone x pe jgn lonely heheh

WZulhilmi said...

aku selalu alone. SELALU!!! T___T

'kemabli' tu mengingatkn aku pd Kebab Ali. kbai.

'Izzati said...

same here.. and form three is the best year i ever had.. with such a good + crazy friends.. XDDDD

p.s: theyre gone when we all masuk form four.. so f.4 is my disaster year. =.=