Cabaran 30 hari

Sebenarnya sekarang ni tengah ada presentation yang kena disiapkan. Tapi macam biasalah, waktu tengah sibuk itulah masa tu jugak tuan blog sibuk nak update blog. Kalau tidak memang blog terbiar begitu sahaja, sedangkan tuan blog sibuk pergi berseronok. Kekeke. Oh tadi tadi tengok dekat blog Nurul, dia ni asyik main blog challenge je dari haritu. Tengok dia buat, rasa nak buat jugak, sebab nampak macam best. Haha. Ye lah kan sekarang kan tengah cuti, LI pun dah nak habis, masa terluang pun banyak, jadi jom la kita buat bedna alah ni pulak. 

1) Your favourite song.
2) The meaning behind your blog name.
3) Your favourite television programme.
4) Favourite book.
5) Favourite quote and why.
6) List 20 of your favourite things.
7) Favourite films.
8) Talk about a great place you have travelled to.
9) Share a photo of your friends.
10) Share something your afraid of.
11) A recent photo you took.
12) What do you believe?
13) Your life goals.
14) A picture you love.
15) Your dream house.
16) Share something your OCD about.
17) What are you really looking forward to?
18) Your wedding/future wedding/wedding you have attended.
19) What do you miss?
20) Nicknames you have.
21) Favourite food.
22) A website you enjoy looking at or care deeply about.
23) A video you have made or enjoy watching.
24) The town you live in.
25) Put your i-pod/i-tunes on shuffle what are the first ten songs?
26) Plans for the weekend ahead.
27) Your Pets.
28) What's in your handbag?
29) Favourite show or concert you have been to.
30) What do you love about life right now?

6 comments:

WZulhilmi said...

ko pun nk main gak! Ak baru nk join lol.

Ryna Tri Asmara said...

dear~ semangatnya main 30 days challenge ! xD saya main yang 10 days challenge ja. baru start hari ne. ekekeke~ goodluck yea (.n__n)Y

ayumiyoshida said...

yeah!! selamat mencuba lol. @WZul meh join cepat2! ini saya sebenarnya terpengaruh dengan Kiheee. kekeke

Adda said...

tak pernah try lagi . nak try jugak lahh satu hari nanti . tapi kena tabah . haha . takut tak lepas 30 hari . :P

Fay said...

Wzulhilmi: jom2 buat. aku tau ko tengah takde idea nak update blog kan. jom lumba dgn aku sape boleh siapkan cepat. hahahaha!

ryna: entah bila boleh siap ni.

nurul: yosh!

adda: hehe meh la try. ;p

Dian Dahlia said...

menarik.. huk2.