Giveaway Edy: Terbang Jauh-Jauh

Amat rare sekali jika ingin melihat si Fay ni join mana-mana giveaway atau contest. Mungkin sebab trauma dulu join giveaway/contest lepas tu tak menang-menang. Haih. Biasalah tu adat pertandingan kan, mesti ada yang menang mesti ada yang kalah. Ini realiti kehidupan. Tapi realiti kehidupan yang ini selalunya tidak memihak kepada saya. Tsk tsk.


TAPI bak kata orang, buat baik berpada-pada, join giveaway/contest biar berkali-kali jangan sekali. (Apa yang kau cuba maksudkan tu Fay?) Mana tau kalau ada rezeki kali ni boleh menang. Kalau takde rezeki kita berbalik la pada realiti kehidupan yang saya cakap kat atas tadi. -_-"


oh ya, harini cik kema kita ni dah tag saya untuk join giveaway ni. Gigih betul dia ni tag si Fay ni untuk join-join giveaway ni. Sebelum ni ada jugak dia tag bukan setakat giveaway, tag dengan award pun ada, tapi tau-tau je la yours truly si Fay ni memang la suka sangat mengelat. Dan harini jugak banyak la pulak dapat tag, award etc etc. Mekasih ye. Nanti slow-slow si Fay ni buat (kalau tak lupa) sebab sekarang ni internet sangat slow. Ni semua sebab yours truly kamu ni asyik online je 24/7 semenjak cuti ni sampai broadband dia dah over. Padan muka padan muka. -_-"


Baiklah-baiklah, suka je si Fay ni melalut tengok mukadimah dia je dah over padahal ini sepatutnya satu entri yang simple lagi mudah. Ok macam mana nak join giveaway ni? Mudah je.



1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh".
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini.
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu.
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni.

All done *phew*

Itu sahaja mudah kan? mudah kan? 

Okey sekarang siapa yang bakal kene tag dengan si Fay ni? jeng jeng jeng. *drumrolls* Saya yakin abang Aznil *eh tetiba* saya tag Wzulhilmi. Bukannya apa tadi aku masuk blog kau aku tengok kau tengah dalam mood nak berkontest kan? nah ambik kau. hehehehehehe!  Maaf tag dia sorang je. Yang lain-lain tu tunggu je lah. Hahahaha! 

Oh ye sebelum terlupa yang ni SENARAI HADIAH

Fuhh macam-macam hadiahnya. Lepastu boleh pilih pulak tu. Okey saya nak Fridge magnet atau dompet duit dari Beijing tu boleh tak? *kelip-kelip mata* Sebab coursemate buat trip pergi Beijing tapi tak dapat nak join atas sebab-sebab teknikal. So kalau dapat ni boleh berlagak "hey aku tak pergi Beijing pon dapat hadiah dari Beijing tau!" Amboi dari mula lagi niat tak betul la si Fay ni. Tsk tsk. Eh takde la memang beg duit tu cantik sebenarnya. :D

So apa lagi join la. Mana yang saya tak tag tu join je la kalau berminat tapi lepastu korang tag la kawan-kawan lain. *sesukahati buat peraturan sendiri*. Err boleh ke? -_-"

Tarikh tutup: 11.59PM pada 19/12/2010. 

14 comments:

rossoneri said...

kita pun xpenah menang...xkisah pun xmng sbb bila xada idea time tu lah join contest,itulah bergunanya contest mwahahaha...

Fay said...

hahaha tau takpe. salah satu cara ngelat bila nak update blog. hihihi

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

Fay said...

okeyyyy! XD

WZulhilmi said...

cis! fay balas dendam! sengal! LOL!..

Fay said...

ala bukannya kau kene buat entry susah2 pon. :P

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Cikbelog said...

gud luck fay :)

Umie Nadhirah said...

goodluck fayyyy...

Raji berkata said...

hohoho
hadiah Edy menarik ;P
good luck weh~

ayumiyoshida said...

good luck cik Fay!

kema said...

hehe~nak dera fana lagi...meh join contest lagi..senang jew neh

Fay said...

thankyuuu!

kema: =.=

Kamal Effendi said...

good luck fay :)