When fandom and reality collide.

Believe it or not, this Kpop thingy has totally taken its toll on me. Macam yang pernah I cakap dulu, sekarang ni I dah kurang mendengar lagu normal yang orang Melayu dengar dan kalau ada pun I asyik ulang lagu Shahir AF8 Kebahagiaan Dalam Perpisahan tu sebab I minat Shahir dan pernah terserempak dengan orang macam Shahir yang peewit memang hensem. Oh dasar memandang rupa sungguh I ni. Okey kazen I yang bernama Shahir tu jangan nak perasan pulak ye.

Bila dah setiap hari bergelumang dengan Kpop/Jpop ni kan, memang sedikit sebanyak akan mempengaruhi minda jugak. Tengah-tengah menjawab exam, dekat telinga macam terdengar-dengar suara Jaejoong menyanyikan lagu For You which is so NOT GOOD sebab dalam masa-masa krikital ni, I should try to recall back what I have studying tapi akhirnya apa yang I berjaya recall adalah suara Jaejoong. -_-


Dan ini jugak terjadi bila imaginasi yang tiada hadnya berlaku.

Dan membuat orang lain pun turut terjebak sama.



Sumpah rasa geli bila baca balik. HARHARHAR *pengsan*. Normal la bila tengah study banyak benda-benda pelik I cuba. Hahahaha.

p/s: Boleh try buat fake facebook conversation kat sini. http://fakeconvos.com :D


5 comments:

syufaa said...

omg! haha..terkojut den! :))

kema said...

cool giler....=P

sumpah, lawak tak hengat!!!!

WZulhilmi said...

LMAO!!! Siap ckp melayu tu x bleh blah.. fasih pulak tu.. Adui..aku baca macm.. jiwang betul jaejoong nih! T___T

UknoWana said...

wahh... can't stop smiling!! thanks fay!

Nana Jae said...

Syufa: hahaha sila jangan terkejut.

Kema: kekeke u know la what happen bila mood sengal kawan ko ni dtg kan.

Wzulhilmi: teehee..dah aku yg buat ofkos la dia jadi jiwang. LOL!

Wana: Hehehe...:D