Siapa kate susah mahu dapat A+?

Meh sini saya bagi tips. Ambil laptop, bukak blog, bukak Facebook, bukak Youtube, buku letak bawah bantal. Eh Facebook itu sejenis buku jugak kan? :D Oke itu tipu.


1. Jawab ni. Pe perasaan bila tahu dapat award ni?
Rasa terharu sangat. Terima kasih kepada keluarga di kampung (eleh padahal family duduk bandar), rakan-rakan serta sanak saudara yang mengenali diri ini! *kesat air mata* 
Macam mana? Ada gaya Fasha Sandha menang anugerah tak?

2. Senaraikan 7 blog yg layak dpt award ni.

- Kema
-Wana 
-uNa
-aida
-fidiela
-nas


6 jer takpe kan? rasa cam dh ramai je dapat award ni. :))


Thanks a lot pada Cik Pinat dan Cheqppjoy sebab bagi award ni. Haha! Kalau lah dalam exam boleh dapat 2 A+ cam ni kan bagus?



4 comments:

nas said...

huhu..thx..ala..lambat ar...kalo cpt,leh ar ak buat 2 award..huhu

nas said...

huhu..thx..ala..lambat ar...kalo cpt,leh ar ak buat 2 award..huhu

WZulhilmi said...

Tahniah kepada semua pemenang!! (Cakap sambil jegil2kan mata)

Fay Nana (Cik Fana) said...

nas; buat lagi lah. Ai ade 3 lagi nak kene buat ni. :P

Wzulhilmi:

Kau mau jugak ke amik lah.